Assassin’s Creed Odyssey: komoly támogatást kapott az újgenerációs konzolokon!

60 fps-sel fut immár PS5-ön és Xbox Series X-en is a görög legendákat feldolgozó Assassin’s Creed Odyssey.

 

Az Assassin’s Creed Odyssey kedden új javítást kap (1.6.0-s verzió), amely a játék PlayStation 5-ös és Xbox Series X konzolokon való futtatása során javított képkockasebesség-támogatást ad – jelentette be hétfőn a Ubisoft. Az Odyssey 60 fps sebességgel lesz játszható ezeken a platformokon, ha a játékot a visszafelé kompatibilitáson keresztül játsszák.

Az új javításhoz PlayStation 4-en 470 MB, Xbox One-on pedig 370 MB letöltésre lesz szükség. A frissítéshez tartozó javítási jegyzetek nem említenek semmilyen további tartalmat vagy funkciót, ami az Odyssey-hez érkezik.

Az Assassin’s Creed Odyssey volt a sorozat 2018-as kiruccanása, és elérhető Google Stadia, Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows PC és Xbox One platformokon. Ez a második része az Assassin’s Creed reboot-sagának, amely 2017-ben az Assassin’s Creed Originsszel kezdődött. Az Odyssey Kassandra és Alexios, Leonidas leszármazottai és testvérei nyomában jár, akik egy szekta levadászásán, történelmi személyiségekkel való találkozáson és mítoszok leküzdésén dolgoznak.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu