Death Stranding 2? Norman Reedus szerint készülne a Kojima-klasszikus folytatása?!

Az AdoroCinema-nak adott interjújában a The Walking Dead színésze elmondta, hogy Hideo Kojima második játékát: Death Stranding 2.-őt már tervezik a fejlesztők.

 

Norman Reedus, a The Walking Dead Daryl Dixonjának szinkronszínésze jelezte, hogy a Death Stranding 2 meg fog valósulni.

„Azt hiszem, csinálunk egy második Death Strandinget” – mondta Reedus az brazil AdoroCinema riporterének Vitória Pratininak. „[A játékról] jelenleg is folynak a tárgyalások. Szóval… Hurrá!” – ujjongott a színész a The Walking Dead 11. évadáról szóló kerekasztal-beszélgetésen jelen lévő újságírók érthető izgatottsága közepette.

A Hideo Kojima által készített ( Metal Gear ) Death Strandingben Reedus alakítja Sam Porter Bridges-t a motion capture, arckifejezések és hangjáték segítségével. A nyitott világú akció-kalandfilmes produkcióban Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Lindsay Wagner és Guillermo del Toro is szerepelnek.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a színész nem-e a szeptemberben PS5-re megjelent Death Stranding rendezői változatára utalt-e. A Director’s Cut további tartalmakat tartalmaz majd, többek között új létesítményeket, fegyvereket és tárgyakat, valamint a Social Strand Systemet, amely lehetővé teszi a kompetitív módot.

 

Daryl Dixon vs. Sam Porter Bridges

 

Norman Reedus a leghíresebb karaktereit összehasonlítva nyilatkozott arról, hogy ki nyerne egy maratont: Daryl Dixon a The Walking Deadből vagy Sam Porter Bridges a Death Strandingből. Hiszen az előbbi éveken át gyalogolt a zombi apokalipszisben Rick Grimes (Andrew Lincoln) után kutatva, az utóbbi pedig csomagokat szállít ki egy ellenséges nyílt világú környezetben.

„Mindenképpen Sam Porter Bridges lenne az. Neki megvan a megfelelő öltözéke, a motorja… Várjunk csak, mindkettőjüknek van motorja. Megvan az az exoskeleton, amivel versenyezni tud” – mondta Reedus. „Daryl Georgiában van, és ott nagyon meleg van. Szóval elájulhat. Norman viszont csak buszra szállna” – viccelődött Reedus.

 

A Metal Gear atyja, Hideo Kojima azt állítja, hogy legújabb játéka, a Death Stranding nem jósolta meg a világjárványt, és hogy nem próféta.

Mit tudunk a Death Stranding 2-ről

 

2020 októberében a Kojima Productions megerősítette, hogy új projekten dolgozik, és „a terület legjobb tehetségét” keresi a tokiói stúdióba.

Korábban, 2019-ben Hideo Kojima úgy nyilatkozott, hogy ha elkészítené a Death Stranding folytatását, akkor „a nulláról kezdené”, egyedi történetet dolgozna ki új játékmenettel, nem feltétlenül követve az első játékban bemutatott tényeket.

Norman Reedus kommentárja alapján ő is visszatérne Sam Porter Bridges szerepébe.

Forrás: AdoroCinema

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu