A Shadows Of Mordor alkotói egy új videojáték fejlesztését készítik elő

A Shadows Of Mordor késtői, a Monolith Productions több mint húsz, fejlesztéssel kapcsolatos pozícióra vesz fel munkatársat.

 

Már egy éve tartunk az új generációval, de a világjárvány és az alkatrészhiány világszerte lassítja a konzolok és grafikus kártyák forgalmazását. A kevesebb elérhető gamer azt jelenti, hogy a jelentősebb nextgen videojátékok fejlesztései is időben kicsit jobban kitolódnak, hogy több játékos juthasson hozzájuk, és ezért is kevesebb a next-gen cím a közeljövőben.

Ezek egyike lehet a Monolith Productions következő projektje. A Middle-earth: Shadows of Mordor és a Shadow of War alkotói éppen munkatársakat vesznek fel az új tripla-A videojátékukhoz, magyarán: már dolgoznak a legújabb címűkün.

Több mint húsz álláslehetőséget kínálnak, a különböző pozíciók többek között grafikusokat, művészkaraktereket, harci tervezőket és szoftvermérnököket érintenek. Azt egyelőre nem tudni, hogy korábbi IP-k folytatásáról vagy egy új franchise-ról van-e szó a Warner Bros. megbízásából.

Még várnunk kell tehát, amíg újabb részleteket tudunk meg erről az új projektről. Ugyanakkor úgy tűnik, hogy a kiadónak másfajta, más típusú közönséget célzó játékai is vannak, például a Multiversus: a nemrég kiszivárgott, Smash Bros-stílusú free-to-play verekedős játék, Warner karakterekkel

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu