Lélegeztetőgépen a Jump Force, nemsokára távozik a boltokból

A Bandai Namco Jump Force játékának már csak néhány hónapja van hátra, és utána már csak lemezes kiadásban lehet megszerezni a verekedős játékot.

 

A Bandai Namco közleménye szerint a Jump Force digitális (Microsoft Store, PlayStation Store, Nintendo eShop, Steam) értékesítése február 8-án, magyar idő szerint éjjel kettő órakor leáll, és attól a ponttól kezdve a DLC-ket és a virtuális pénznemet sem tudjuk megvásárolni. Ez pontosan azt jelenti, hogy az alap kiadás tehát digitálisan lelép a PlayStation 4, Xbox One, PC hármasról, továbbá a Jump Force Deluxe Edition is búcsút vesz a Nintendo Switch-től. Emellett a Jump Force Character Pack 1-14-et, a Jump Force Character Pass 1-2-t, és a JF Medalt digitálisan sem értékesítik tovább.

És ez nem egy ideiglenes búcsú, mint amit a Metal Gear Solid 2 és a Metal Gear Solid 3 mutatott be (erről nemrég írtunk is), hanem végleges, ugyanis a Bandai Namco megerősítette, hogy augusztus 25-én, magyar idő szerint hajnali három és reggel hét óra közötti időponttól az online szolgáltatásoknak is vége lesz. Így a multiplayeres lobbiba nem lehet bejelentkezni, az online eventek, a klánfunkciók, az értesítési tábla és a ranglétra megtekintésének lehetősége, a jutalmak elfogadása, a játékbeli bolt és az online ranked mérkőzések mind megszűnnek. Ezeket megelőzi a Premium Shop, ugyanis ezt már augusztus elsején le fogja lőni a kiadó.

Mivel egy nem teljesen online játékról van szó, nem jelenti azt, hogy a Jump Force teljesen használhatatlanná válik, ugyanis az offline tartalmak, az online mérkőzések (amik nem rangsoroltak), és a megvásárolt DLC-k a szerverek lekapcsolása után is működni fognak, és persze tényleg lehet lemezes kiadásban venni a játékból, vagy digitálisan (pl. Steam miatt) szürkeimport révén bár, de meg lehet venni majd.

Itt nem nagyon van esély arra, hogy a rajongók visszahozzák a jövőben, új életet adva a Bandai Namco Jump Force-nak, de legalább jó előre közölte a Bandai Namco, hogy pontosan mik is a tervek.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu