A Halo Infinite multiplayer erős kezdésnek örülhet [VIDEÓ]

A Halo Infinite ingyenesen játszható többjátékos verziója meghaladja a 270 000 egyidejű játékost a Steamen

 

Az Xbox 20. évfordulós rendezvénye nem hagyott maga után nagy bejelentéseket az új projektekkel kapcsolatban, de meglepetésekben nem volt hiány. A legjelentősebb a Halo Infinite-tel kapcsolatos, amiről már az eseményt megelőző órákban is pletykáltak. Végül megerősítették: a többjátékos módja korán megjelenik, és már most játszható.

A 343 Industries által tervezett online csaták nem várattak sokáig magukra, és ahogy a platformok korai adataiból megtudtuk, a számokat tekintve jól teljesít. Tom Warren, a The Verge munkatársa megjegyezte, hogy a többjátékos mód a Steamen meghaladta a 200 000 egyidejű játékos számát, ami figyelemre méltó adat, hiszen mindössze néhány órája érhető el.

Ez a csúcs kizárólag a Valve platformjára vonatkozik, tehát nem tartalmazza azokat a felhasználókat, akik a Windows Store-on keresztül játszanak vele, így a szám még magasabb. Segít persze, hogy ingyenes, de így vannak ezzel a pillanatnyilag legjelentősebb többjátékos címek is, amelyek a Halóhoz hasonlóan szintén inkább a kompetitív lövöldözős műfajra teszik fel a voksukat.

Az első szezon 2022 májusáig lesz elérhető, bár a tervek szerint három hónap múlva újabb szezonok indulnak majd. Egyedülálló lett  a battle pass, így meglátjuk, hogyan fejlődik ezekben a korai napokban, amelyek lehetővé teszik a stúdió számára, hogy bővítse a tartalmat, hogy segítse a fejlődést.

Bár az online komponensét élvezzük, a Halo Infinite kampányára december 8-ig kell várnunk, amikor is PC-re, Xbox One-ra és Xbox X Series X|S-re érkezik, és az első naptól kezdve elérhető lesz a Game Passon.

Forrás: 3djuegos

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu