Child of Light crossover készül, de folytatásról nincs szó

Patrick Plourde, a Child of Light alkotója (akitől talán az utolsó nem AAA Ubisoft-játékot láthattuk már jópár évvel ezelőtt) arra utal, hogy valami készül a franchise körül.

 

Aurora és Igniculus új kalandra készülhet. Ez jó jel. Ez nem a Child of Light 2 lesz, úgyhogy Plourde feleslegesen dolgozott rajta, hiszen a folytatás történetét megírta, csak Yves Guillemoték a Ubisoftnál nem adtak zöld zászlót a fejlesztésnek. Plourde a Twitteren azt írta, hogy a Child of Light rajongói örülhetnek, ugyanis Thomas Rollus (a Watch Dogs: Legion, a Child of Light, illetve a Just Dance művészeti rendezője) elküldte neki a végső beleegyezést Aurora és Igniculus következő kalandjaival kapcsolatban. 2022 elején számítsunk új részletekre efelől.

2018-ban, amikor Plourde egy fotót osztott meg a Child of Light Nintendo Switch verziójáról, úgy tűnhetett, hogy végre készülhet a második rész, mert a háttérben mintha éppen a folytatás forgatókönyve lett volna elhelyezve. Sajnos az alkotó nem szolgálhatott utána jó hírekkel, ugyanis bár megerősítette, hogy a forgatókönyv tényleg a képen volt, Guillemoték nem egyeztek bele a fejlesztésbe, mert a franciák eltávolodtak a kisebb méretű játékoktól. (És most már pláne. Inkább free-to-play, NFT irányban szaglásznak az AAA, továbbá az élő szolgáltatásos, live service modell mellett. Utóbbira tart az Assassin’s Creed: Infinity, továbbá a pletykák szerint az új Far Cry is. Ezekről beszámoltunk korábban.)

Plourde egy másik tweetben elárulta még, hogy nem ők fejlesztik ezt a játékot. Egy crossoverre készüljünk, amiben Aurora átmegy a tükrön a Child of Light végén, és a sztori ezután kezdődik majd. Szerinte szórakoztató az elképzelés, és nagy meglepetés lett. Olyanok csinálták a még be sem jelentett játékot, akik szintén élvezték a Child of Light IP-t, tette hozzá az alkotó.

A Child of Light tehát valamilyen módon folytatódni fog. Ezzel kapcsolatban 2022-ig biztosan várni kell a további részletekre és a bejelentésre is.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu