Menu

Child of Light crossover készül, de folytatásról nincs szó

Patrick Plourde, a Child of Light alkotója (akitől talán az utolsó nem AAA Ubisoft-játékot láthattuk már jópár évvel ezelőtt) arra utal, hogy valami készül a franchise körül.

 

Aurora és Igniculus új kalandra készülhet. Ez jó jel. Ez nem a Child of Light 2 lesz, úgyhogy Plourde feleslegesen dolgozott rajta, hiszen a folytatás történetét megírta, csak Yves Guillemoték a Ubisoftnál nem adtak zöld zászlót a fejlesztésnek. Plourde a Twitteren azt írta, hogy a Child of Light rajongói örülhetnek, ugyanis Thomas Rollus (a Watch Dogs: Legion, a Child of Light, illetve a Just Dance művészeti rendezője) elküldte neki a végső beleegyezést Aurora és Igniculus következő kalandjaival kapcsolatban. 2022 elején számítsunk új részletekre efelől.

2018-ban, amikor Plourde egy fotót osztott meg a Child of Light Nintendo Switch verziójáról, úgy tűnhetett, hogy végre készülhet a második rész, mert a háttérben mintha éppen a folytatás forgatókönyve lett volna elhelyezve. Sajnos az alkotó nem szolgálhatott utána jó hírekkel, ugyanis bár megerősítette, hogy a forgatókönyv tényleg a képen volt, Guillemoték nem egyeztek bele a fejlesztésbe, mert a franciák eltávolodtak a kisebb méretű játékoktól. (És most már pláne. Inkább free-to-play, NFT irányban szaglásznak az AAA, továbbá az élő szolgáltatásos, live service modell mellett. Utóbbira tart az Assassin’s Creed: Infinity, továbbá a pletykák szerint az új Far Cry is. Ezekről beszámoltunk korábban.)

Plourde egy másik tweetben elárulta még, hogy nem ők fejlesztik ezt a játékot. Egy crossoverre készüljünk, amiben Aurora átmegy a tükrön a Child of Light végén, és a sztori ezután kezdődik majd. Szerinte szórakoztató az elképzelés, és nagy meglepetés lett. Olyanok csinálták a még be sem jelentett játékot, akik szintén élvezték a Child of Light IP-t, tette hozzá az alkotó.

A Child of Light tehát valamilyen módon folytatódni fog. Ezzel kapcsolatban 2022-ig biztosan várni kell a további részletekre és a bejelentésre is.

Forrás: PSL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu