Így nézhet majd ki Jason Momoa A holló főszerepében [VIDEO]

Új képek és egy videó is érkezett a Jason Momoa főszereplésével előkészületben lévő A varjú című filmhez, amelyeken azt láthatjuk, hogy a színész teljesen átszellemül a karakter bőrébe. A látvány csodás, már csak az a kérdés, elkészül-e valaha is a film.

 

 

 

A Twitteren több kép és egy rövid videó is megjelent, amelyek azt mutatják meg, hogyan nézhet majd ki az Aquaman és a Dűne szupersztárja, Jason Momoa a hírhedt A varjú című film új főszerepében. A felvételek Corin Hardy filmrendező újraindítási kísérletének tesztfelvételeiből kerültek ki. A képeken Momoa látható az ikonikus arcfestékben, és néhány tipikusan Varjú-szerű pózban… amelyek valahogy nagyon emlékeztetnek Joaquin Phoenix Jokerére…

Az kétségtelen, hogy a fotók megjelenése után sok rajongó kezdhet el bizakodni a film elkészítésében. A rendező évek óta dolgozott a The Crow franchise új installációjának kidolgozásán, de még mindig nem tudni, hogy látjuk-e valaha a filmet. Hardy nemrég azt nyilatkozta, hogy ez még megtörténhet…egy napon.

A James O’Barr által készített The Crow egy Eric nevű fiatalembert helyezi a főszerepbe, aki szemtanújává válik menyasszonya, Shelly meggyilkolásának egy utcai gengszterbanda által. Eric-et ezután fejbe lövik, később a kórházban meghal. Hamarosan feltámasztja egy varjú, és bosszút áll a gyilkosokon. Eric módszeresen üldözi és megöli őket, miközben menyasszonya elvesztését gyászolja.

A történet 1994-ben látott napvilágot élőszereplős formában, ahol a címszerepet Brandon Lee játssza, Alex Proyas rendezésében. A film ugyan pozitív kritikákat kapott, de negatív légkör vette körül, mivel Lee a forgatáson halt meg. A Washington Post szerint az eset hasonló körülmények között történt mint nemrégiben Alec Baldwin ügye. A holló azóta több, kisebb folytatást is megélt, köztük a The Crow: City of Angels 1996-ban, The Crow: Salvation 2000-ben, végül a The Crow: Wicked Prayer 2005-ben.

„Úgy gondolom, hogy mind James O’Barr eredeti A varjú-regényében, mind a karakter későbbi feldolgozásai bizonyítják, hogy van még mit bemutatni a karakter kapcsán, a Varjú mitológiáról. A sztori még mindig egyedülálló hangszínt és egyediséget képvisel ebben a világban”, mondta Corin Hardy.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu