El Prez az új konzolokra lép: jön a Tropico 6 – Next Gen Edition

A Kalypso Media (kiadó) és a Realmforge Studio (fejlesztő) a PlayStation 5-re és az Xbox Seriesre is elhozza Tropico 6 játékot.

 

A kiadó közleménye szerint El Presidente eddig nem látott grafikai szintet fog elérni, ugyanis konzolokon eddig nem volt lehetőségünk natív 4K felbontásban játszani, ezért pedig a Tropico 6 – Next Gen Edition a trópusi szigetet új szintre emeli. Csakhogy politikailag a helyzet nem stabil, a társadalom pedig nem marad a fenekén: az emberek előrelátóan gondolkodó vezetőt szeretnének, aki megfontoltan és dörzsölten vezetné az országot.

Ha akarjuk, félelmetes diktátorokká válhatunk, de lehetünk egy békeszerető államvezető is. Tropico, ami amúgy egy szigetország, négy, megkülönböztethető korszakon át várja, hogy a kezünk alatt fejlődjön. A nemzetközi téren eltérő kihívások várnak ránk, és folyton figyelembe kell vennünk az embereink igényeit… és azt a bizonyos svájci bankszámlánkat. (Ezt nem mi találtuk ki: a Kalypso konkrétan ezt írta!)

Kiterjedt szigetvilágokat kell kezelnünk, közöttük pedig érdemes mihamarabb hidakat teremteni, de a közlekedés és infrastruktúra új módszereit se felejtsük el. A szigetlakókat fosztogatásra is elküldhetjük, mert a világ csodáit haza tudják hozni (mondjuk arra őszintén kíváncsiak vagyunk, hogy a Szabadság-szobrot, vagy az Eiffel-tornyot hogyan tudják elvinni?!). Testreszabhatjuk a kastélyunkat, a balkonról pedig választási beszédeket adhatunk, hogy elnyerjük szavazóink bizalmát.

A Tropico 6 – Next Gen Editionben a sziget utcáin nagyobb lesz a forgalom, a tengerpartok és a panoráma szebb vizualitást kínál, és El Presidente többet fog látni, mint eddig. A The Llama of Wall Street DLC és az El Prez Pack (egy plusz küldetés, új épületek és testreszabási opciók, elnök urunk is több kosztümöt kap) is a pakk része lesz. Multiplayer? Maximum négy játékosnak.

A Tropico 6 – Next Gen Edition már megjelenési dátummal is rendelkezik: március 10-én fog megjelenni PlayStation 5-re és Xbox Seriesre. Már képeket is közölt róla a Kalypso, így megcsodálhatjuk, hogy mennyi fejlődést hozott magával egy konzolgeneráció.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu