Még készül a The Settlers-reboot: a Ubisoft további híreket ígér

Az új The Settlers-játéknak már a boltokba kellett volna kerülnie, de határozatlan időre elhalasztották, további részletek nélkül.

 

 

A legújabb The Settlers egyike a videójáték-ipar azon eseteinek, amit annak idején bejelentettek, majd aztán évekig semmi többet nem lehetett tudni róluk. A 2018-as GamesCom-on debütáló játékot egy évvel később újra bemutatták, megerősítve a 2020-as megjelenést. Most, 2022 közeledtével a Ubisoft újra megerősíti a projekt létezését, és garantálja a hamarosan érkező híreket.

„A The Settlers visszatér!”

„Készülj a 2022 januárjában érkező hírekre és regisztrálj most, hogy esélyed legyen játszani” – jelenti be a Ubisoft a hivatalos weboldalán. A projektleírás ennél többet nem árul el, az érdeklődők számára a legendás valós idejű stratégiai játék újraértelmezését kínálja, új funkciókkal és hihetetlen grafikával – szóval mindazzal, amit egy reboottól elvárhatunk.

A projektért továbbra is a Ubisoft Blue Byte, pontosabban a német leányvállalat Ubisoft Düsseldorf stúdiója felel, így várhatóan nem sok minden változik a három évvel ezelőtti ígéretekhez képest. Tudjuk, többek között, hogy a Snowdropot használják majd a stratégiai kaland grafikus motorjaként – akárcsak a készülő Splinter Cell-remake esetében. Azonban még januárig várnunk kell, hogy többet megtudhassunk a legújabb játékról, illetve annak megjelenési dátumáról.

A The Settlers az egyik legrégebben futó franchise a Ubisoft portfóliójában, az első játék 1994-ben jelent meg. Azóta jó néhány címmel is bővült a széria, de már évek óta semmi érdemleges nem történt a háza táján.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu