Crusader Kings III az Xbox Game Passon? A Paradox nem cáfolta, de nem is erősítette meg az értesülést

Most, hogy a stratégiai cím konzolokra is érkezik, a Paradox gyorsan reagált a Game Passról szóló kérdésekre.

 

 

Tegnap új trailert kaptunk a Paradox Interactive Crusader Kings III című stratégiai játékához, ezzel együtt bejelentették a next-gen konzolokon történő megjelenés dátumát. A hírt követően a csapat számos kérdésre válaszolt egy nemrégiben tartott kérdezz-felelekben, azonban a játék Xbox Game Passra való érkezésével kapcsolatban bizonytalan maradt az ítélet.

„Még nem állunk készen arra, hogy bármilyen információt adjunk” – Paradox Interactive

„Jelenleg nem állunk készen arra, hogy bármilyen információt adjunk” – nyilatkozta a csapat. „A Paradoxnak remek kapcsolata van a Microsofttal és az egész Game Pass-csapattal, de még egyszer mondom, nincs mit megosztanunk veletek ebben a témában.”

Mondanunk sem kell, hogy a csapat egyelőre inkább kerülte a további részleteket, számukra a PS5 és az Xbox Series X, illetve S megjelenési dátuma az elsődleges. Azonban ne zárjuk ki a jövőben sem a lehetőséget, különösen az után a „nagyszerű kapcsolat” után, amit a csapat állítása szerint a Microsofttal ápol.

A Crusader Kings III már egy ideje elérhető PC-n, és a cím hatalmas sikert aratott a platformon, a stratégiai játék első évfordulója után gyűjtött adatok szerint több mint 128 millió játékórát naplóztak le vele. A cég azonban nem a legjobb időket éli, több fejlesztés alatt álló projektet is le kellett mondania.

Az Xbox Game Pass mindeközben ígéretes jövő előtt áll, hiszen most, hogy a Microsoft felvásárolta az Activision Blizzardot, az iparágon belül számos ikonikus franchise érkezhet az előfizetéses szolgáltatáshoz, például a Call of Duty, az Overwatch, a Diablo, a Starcraft és maga a World of Warcraft.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu