Nicolas Cage azt állítja, „elég gót” hozzá, hogy eljátszhassa Drakulát

MOZI HÍREK – Nicolas Cage ragaszkodik ahhoz, hogy ő a megfelelő személy Drakula szerepére a Renfieldben, miután kijelentette, hogy ő ‘gót’.

 

 

Nicolas Cage az évek során számos szerepbe bújt már, az Ál/Arc arcot cserélő gaztevőjétől az Alcatraz világmegmentő hőséig. Szerepei éppoly érdekesek, mint a személyisége. Azonban vajon elég gótikus-e ahhoz, hogy eljátssza a híres Drakula grófot? Maga Cage váltig állítja, hogy igen, és készen áll arra, hogy elvállalja a Sötétség Hercegének szerepét. A Los Angeles Timesnak nemrégiben adott interjújában elmondta, hogy szerinte „elég gót” ahhoz, hogy elvállalja az új szerepet a Universal közelgő Renfield című filmjében.

Cage azt mondja, hogy a kamerán kívül gót életmódot él, ezért nem lesz oly nehéz, hogy „belemélyítse a fogát” ebbe a szerepbe.

Cage-nek valóban van egy háziállat varjúja, akit Hoogan-nak hívnak, és a színész Las Vegas-i otthonában él egy geodéziai kupolában. Cage szerint: „Ráállt arra, hogy becézgessen… ez komikus, legalábbis nekem az. Amikor kimegyek a szobából, azt mondja, hogy >>Viszlát<<, aztán azt, hogy >>Seggfej<<. A varjak nagyon intelligensek. És tetszik a megjelenésük, az Edgar Allan Poe-i aspektusuk. Szeretem a gótikus elemet. Én gót vagyok.”

Ez Nicolas Cage személyiségének egy olyan oldala, amelyből nemcsak a színészi játékában, hanem a kamerán kívüli életmódjában is láthattunk már villanásokat. Talán azt is megmagyarázza, miért keltette fel az Oscar-díjas színész figyelmét a Drakula szerepe a Renfieldben. Azt is elmondta, hogy James Wan tavalyi Eleven kór című horrorfilmjének megtekintése még vonzóbbá tette számára a vámpírszerepet és a horrorfilmben való szereplést, és az ilyen filmekből merített ihletet.

A készülő film várhatóan napjainkban játszódik majd. Egyelőre nem tudni, mennyire fogja követni Bram Stoker 1897-es Drakula című horrorregényét. Mivel azonban Cage a híres vérszívó, bármi lehetséges. Nicolas Cage-et nem először láthatjuk vámpír szerepben. Az 1989-es A vámpír csókja című filmben Cage egy olyan férfit alakított, aki meg volt győződve arról, hogy vámpír. Ezúttal azonban valódi vámpír bőrébe bújhat, méghozzá mind közül a leghíresebb, Drakula szerepébe.

Mit gondoltok, vajon elég gótikus ahhoz, hogy elvállaljon egy ilyen híres szerepet? Mit tud Nicolas Cage letenni az asztalra? Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre, osszátok meg velünk gondolataitokat a készülő filmről és a szereposztásról is!

Forrás: News.Spain-24

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu