Készüljenek a kis szürke sejtek! – Két új Agatha Christie Poirot-játékadaptáció is érkezik a közeli jövőben

A Microids egy átdolgozott klasszikus és egy új kaland révén Hercule Poirot detektív univerzumába kalauzol el minket.

 

 

Hercule Poirot neve legendás a detektívtörténetek kedvelői körében, nem kis részben a David Suchet nevével fémjelzett, több mint két évtizeden keresztül futó tévésorozatnak köszönhetően. Ugyanakkor mind a műfaj, mind Agatha Christie karakterei hűséges közönséggel rendelkeznek a videójátékosok körében, akik számára a Microids nagyszerű híreket hozott. A fejlesztők a nagy sikerű Agatha Christie: The ABC Murders, illetve Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases címek után két új, a híres írónő munkássága ihlette videójátékon dolgoznak.

A két játék közül a Microids megerősítette, hogy az egyik egy teljesen új kaland lesz, míg a másik „egy klasszikus újraértelmezése”

Mindkettőt két különböző csapat fogja fejleszteni, bár a cég csak a fiatal Microids Studio Lyont erősítette meg. „Agatha Christie művei időtállóak, és a nyomozás rajongóinak minden generációját egyaránt rabul ejtik. Alig várjuk, hogy többet mondhassunk a projektről, amelyen hamarosan elkezdünk dolgozni” – osztotta meg David Chomard, a Microids Studio Lyon igazgatója.

 

A Microids Studio Lyon fiatal csapata az egyik játékot fogja fejleszteni

 

Alain Milly, a Microids szerkesztőségi igazgatója örült, hogy több mint egy évtizede együttműködhet az Agatha Christie Limiteddel, és elmondta, hogy megtisztelő számára a bizalom megújítása a franchise legutóbbi két kiadása után. „100 évvel dédnagyanyám első megjelent regénye után csodálatos, hogy történeteit és karaktereit továbbra is élvezhetik világszerte a legkülönbözőbb formátumokban, köztük videjátékokban is” – mondta James Prichard, az Agatha Christie Limited elnök-vezérigazgatója.

A Microids tovább bővítette katalógusát a népszerű franchise-ok új kalandjaival, köztük három új játékkal, amelyekben Garfield, a képregényekből kinőtt, világszerte sokak rajongását élvező macska szerepel majd.

Forrás: Microids

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu