Itt a Halo-sorozat első teljes előzetese – éppen olyan epikus, mint vártuk! [VIDEO]

MOZI HÍREK –  Paramount+ Halo-sorozatának új videójában Master Chiefet láthatjuk akcióban olyan ikonikus karakterek mellett, mint Cortana.

 

 

Az Xbox Game Studios veterán sci-fi lövöldözős franchise-a, a Halo tévés adaptációja Master Chief rajongóinak egyik  várva-várt, nagy eseménye – főleg a Halo Infinite közelmúltbeli sikere után. A Paramount+ sorozata végre kapott egy hivatalos premier-dátumot, valamint egy epikus trailert is.

A Halo-sorozat március 24-én érkezik a Paramount+-ra

A Kansas City Chiefs és a Cincinnati Bengals NFL-meccsének félidejében, március 24-én debütál a sorozat. A sorozatban a Master Chief szerepében az impozáns Pablo Schreiber lesz látható, Cortana szerepére pedig Jen Taylor maradt, akit az új trailerben is láthattunk.

A sorozat azt ígérte, hogy a rajongókat egy olyan történettel lepi meg, amely a saját útját járja majd, szem előtt tartva, hogy nehéz lesz olyan különböző nézőpontokat kielégíteni, mint amilyenek az elkötelezett rajongói közösségben találhatók. A 343 Industries saját transzmédia-termékekért felelős igazgatója, Kiki Wolfkill bevallotta, hogy terveik szerint „Master Chief egy olyan oldalát fogják megmutatni nekünk, amit a játékokban egyszerűen nem ismerhetünk meg.”

A Paramount+ produkciót a The Game Awards 2021 konferencián egy rövid trailerrel mutatták be nekünk, azonban egy olyan videót, mint a mai, már nagyon vártak a rajongók. A szereplők között Master Chief és Cortana mellett többek között Charlie Murphy, Shabana Azmi, Danny Sapani és Bokeem Woodbine is feltűnik.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu