Megtudtuk Kiefer Sutherland és a Paramount+ kémdrámájának címét és premierdátumát

MOZI HÍREK – Kiefer Sutherland a Paramount+ Rabbit Hole című kémsorozatában tér vissza a kisképernyőre.

 

Kiefer Sutherland úgy tűnik, nem tud távol maradni a magas oktánszámú akciószerepektől. A Streamer bejelentése szerint a színész, aki több mint egy évtizeden át játszotta Jack Bauert a 24-ben, most a Paramount+ képernyőjére érkezik egy vadonatúj kémthrillerrel.

A Rabbit Hole premierjét idén őszre tervezik. A sorozatot John Requa és Glenn Ficarra, az NBC-siker This Is Us mögött álló duó készíti, és a Paramount reméli, hogy Sutherlanddel a főszerepben nagy sikerük lesz. A sorozat már nyilvános szinopszisa szerint: „A sorozat James Weir (Sutherland) magán kémügynököt a demokrácia megőrzéséért folytatott harcban követi egy olyan világban, ahol a félretájékoztatás, a viselkedésmanipuláció, a megfigyelő állam és az ezeket a rendkívüli hatalmakat irányító érdekek állnak szemben„.

Attól a pillanattól kezdve, hogy kitaláltuk ezt a paranoid thrillert, a főszereppel kapcsolatban azonnal Kieferre gondoltunk” – írta Requa és Ficarra egy korábbi nyilatkozatában. „Nagyon örülünk, hogy vele, a Paramount+-szal, Charlie-val és Suzannal dolgozhatunk együtt, hogy életre keltsük ezt a sorozatot„.

Kiefer Sutherland és az erőteljes, szívszorító drámák kéz a kézben járnak” – mondta Julie McNamara, a Paramount+ ügyvezető alelnöke és programozásért felelős vezetője. „Nagyon örülünk, hogy ő és a mesteri történetmesélők, John Requa és Glenn Ficarra állnak a sorozat élén, és egy nagyon személyes utazásra hívnak minket az igazság feltárása érdekében. Alig várjuk, hogy megismertessük a Paramount+ közönségével a szolgáltatás legújabb tagját, miközben tovább bővítjük eredeti sorozataink listáját.”

Már jó ideje csodálója vagyok John Requa és Glenn Ficarra munkásságának, és nagyon örülök, hogy együtt dolgozhatok velük és a Paramount+-szal ezen az izgalmas új projekten” – mondta Sutherland egyik nyilatkozatában. „A David Nevinsszel való újraegyesülés még különlegesebbé teszi a dolgot. Alig várom, hogy 2022-ben láthassam mindannyiukat ezen a sorozaton dolgozni.

Bár 2020-ban szerepelt a The Fugitive 14 rövid epizódjában, Kiefer Sutherland legutóbbi nagy tévészerepe a Designated Survivor főszerepe volt. 

A sorozatban Sutherlandet az Egyesült Államok elnökeként eskették fel, miután a Capitolium épületében bekövetkezett robbanás az elnöki utódlási sor szinte minden tagját eltörölte. A sorozat végigkísérte az útját egy kihívásokkal teli politikai aknamezőn.

A Rabbit Hole a tervek szerint, a Designated Survivor politikai világnézete és a 24 akciója között egyensúlyoz, és ez Sutherlandet ismét olyan szerepbe helyezi, ami számára ismert terepet jelent.

Mivel a sorozat körülbelül hat hónap múlva érkezik, a színész rajongóinak nem kell sokat várnia , hogy ismét a kisképernyőn láthassák őt. Bár korábban már pletykáltak arról, hogy a 24 újjáéled a Foxon, de ha a Rabbit Hole olyan siker lesz, mint amilyenben a Paramount reménykedik, akkor háttérbe szoríthatja ezeket a terveket.

Forrás: MediaWeb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu