Jade Raymond új stúdiójának első játéka PC-re és PS5-re is megjelenik

Jade Raymond tavaly jelentette be a Haven Studios megalapítását, és kiemelte, hogy új játékukban nagy hangsúlyt fektetnek a multiplayerre.

 

 

Kevesen akadnak a játékiparban, akik ne ismernék Jade Raymond nevét. Sok más mellett producerként dolgozott az első Assassin’s Creeden, és nagy szerepet töltött be a Google-nél, mielőtt megváltoztatták volna a Stadia körüli politikájukat. Ezeket a tapasztalatokat követően bejelentette a Haven Studios megalapítását, miközben megerősítette egy PS5-exkluzív játék fejlesztését, bár úgy tűnik, a korai szándékaival szemben a munkájuk kissé más irányt vett.

A Haven Studio együttműködik a PS5 tervezőjével, Mark Cernyvel

Most maga Raymond részletesen kitért a Haven Studios első címének új aspektusaira, amint az a Le Devoir című médiumnak adott interjúban olvasható. A szakember röviden arról biztosít, hogy a játék PS5-re és PC-re is érkezik majd, ami nagyszámú játékos számára nyitja meg a lehetőségeket. A Haven szeretné teljes mértékben kihasználni a PS5 erejét, ezért Raymond bejelentette, hogy a konzol tervezőjével, Mark Cernyvel is együttműködik.

 

 

 

 

Szóval mi újság a játék körül? A korábbi híreket folytatva Raymond elárulta, hogy a Haven első játéka egy online környezetben játszódik majd, amely idővel fejlődik és alakul, megismételve a szándékot, hogy egy többjátékos kalandot indítanak. Ezen túlmenően Raymond arról is biztosít, hogy a stúdió egyre fejlődik, és alapítása óta megháromszorozódott a mérete.

Jade Raymond stúdiója minden bizonnyal a lehető legjobb munkát kívánja letenni az asztalra. Bár egyelőre kevés az információ, de azt mondta, hogy „egy olyan világot álmodott meg, amely generációkon át tart majd.” Várjuk, hogy többet halljunk a Haven Studios első kalandjáról, hiszen az iparág nagy neveinek részvétele már most felkeltette sokak érdeklődését.

Forrás: Le Devoir

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu