Őrület: itt a Doctor Strange az őrület multiverzumában hivatalos előzetese! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Megérkezett a Doctor Strange az őrület multiverzumában teljes trailere, miután először a Super Bowl alatt mutatták be.

 

 

Íme hát, bemutatták a Doctor Strange az őrület multiverzumában hivatalos előzetesét. Az idei év egyik legjobban várt Marvel-filmje májusban kerül a mozivászonra. A premier előtt a Marvel Studios a Super Bowl szünetében engedett bepillantást az új filmbe, a hivatalos trailer teljes verzióját pedig alább nézheted meg.

Az előzetes, mint sejthető, igencsak összetett; többszöri megtekintést igényelhet, mire minden információt kihámoz belőle az ember.

A legnagyobb reveláció talán az, hogy hallhatjuk Patrick Stewart, mint X professzor hangját, ami látszólag megerősíti a pletykákat, miszerint feltűnik a filmben.

Sam Raimi rendezi a folytatást Jade Halley Bartlett és Michael Waldron forgatókönyve alapján. A film főszerepében Benedict Cumberbatch játssza a címszereplő doktort Elizabeth Olsen oldalán, a stáblistán pedig Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Micahel Stuhlbarg és Rachel McAdams is szerepel. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Eric Hauserman Carroll és Jamie Christopher executive producerek.

Benedict Cumberbatch jelenleg minden idők egyik legnépszerűbb és legsikeresebb szuperhősfilmjében, a Pókember: Nincs hazaútban látható. Anélkül, hogy nagyon spoilereznénk – bár aki ezt a cikket olvassa, nyilván látta már az új Pókembert. Mert ha nem, akkor irány a mozi! – , a film egyik legelismertebb vonásának éppen a „multiverzum” okos alkalmazását tekintik, amely egyben megnyitotta az ajtót a lehetőségek tárháza előtt. Ha a multiverzumot tovább vizsgálják a Doctor Strange az őrület multiverzumában, a Marvel talán nagyot akar majd lépni a Nincs hazaút után…

…bár Cumberbatch bevallotta, hogy aggódik amiatt, hogy a film nem fog felnőni az első Doctor Strange-hez.

Persze az új trailer nem árul el túl sokat; jórészt a képzeletre bízza, hogy milyen karaktereket láthatunk a filmben. Ne feledjük, hogy a Marvel és a Sony a Pókember: Nincs hazaút című filmben Andrew Garfield és Tobey Maguire hivatalos bemutatása egészen a film megjelenéséig váratott magára. Feltételezhetjük, hogy a Doctor Strange 2 legnagyobb meglepetéseit is hét lakat alatt őrzik.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában a tervek szerint 2022. május 5-én kerül a hazai mozikba.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu