Metroid Prime 4 hírek a láthatáron? A Retro Studios új képet tett közzé a közösségi médiában

A hosszú hallgatás után minden változásra érdemes odafigyelni a Retro Studios részéről.

 

 

Nem tudjuk, mit jelent, de a Retro Studios végre olyan életjeleket mutatott, amelyek nem arról szólnak, hogy munkatársakat keresnek a Metroid Prime 4 munkálataihoz. A cég hivatalos Twitter-fiókján egy új képpel díszítette fel a bannerét, ami nagy valószínűséggel a várva várt játékból származik, és több mindent rejthet, mint amennyit elsőre gondolnánk.

A közösség máris elkezdte ontani az elméleteket a képpel kapcsolatban

Ahogy az már számos közösségben szokássá vált, a Metroid Prime 4-re várók is gyorsan elkezdtek elméleteket gyártani arról, hogy mit is mutathat a kép. Középen tisztán látjuk Samust a páncéljában, de minden más egy merő rejtély: lehet, hogy semmi jelentősége, de az is lehet, hogy valami olyasmire utal, amit valószínűleg hamarosan láthatunk.

Lehet, hogy ez egy utalás arra, ami még jönni fog? Ezt majd az idő eldönti, bár jelen pillanatban a közösség leginkább úgy értelmezi a képet, mint egy lehetséges, a 2022-es E3-ra váró bejelentést. Akárhogy is van, talán érdemes lesz a következő napokban szemmel tartanunk a stúdió közösségi médiáját.

A Metroid Prime 4-et talán túl korán jelentették be, de ne felejtsük el, hogy a fejlesztését újraindították és átadták a Retro Studiosnak, ami nyilván még több várakozási időt adott Samus új kalandjára. A Metroid Dread eközben frissítést kapott, új nehézségi módokkal, és idén áprilisra terveznek egy boss rush módot is.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu