Elden Ring: tengernyi bug a játékban: a Bandai Namco bocsánatot kért, és patch-et adott ki

Bár az Elden Ring alapvetően nagy siker, több játékos máris sokféle teljesítményproblémával találkoztak.

 

A From Software arra vállalkozott, hogy az Elden Ring megjelenésével (ismét) beírja magát a videojátékok történetébe. A Midlands-élmény máris lenyűgözte a szaksajtó nagy részét, a Twitch-en és a Steamen való népszerűsége pedig azt mutatja, hogy a közösség már régóta várt erre a pillanatra. Azonban bár az Elden Ring látványos debütáláson van túl, a teljesítménye miatt kritikákat is kapott.

A játékban tapasztalt problémákról már beszámoltunk: stabil 60 FPS Xbox Series-en, de összeomlások és más bugok PS5-ön . Ez a fajta helyzet a PC-s ökoszisztémában is feltűnt, mivel a játékosok már rengeteg negatív értékelést hagytak a Steamen, utalva a cím számítógépeken való működésére. A Bandai Namco a már megjelent 1. napi javításon túl ígéretet tett arra, hogy javítani fog ezen a vitatott aspektuson az Elden Ringben.

Ahogy arról a kiadó honlapja beszámolt , a játék további frissítéseket fog kapni, amelyek a From Software által észlelt következő szempontokat hivatottak kezelni:

  • Egy egérprobléma, amely túl érzékennyé teszi az egeret a PC-s verzióban.
  • Az Easy Anti-Cheat rendszer indításával kapcsolatos probléma, amely a 2 bájtos karakterekre beállított Steam fióknevekkel kapcsolatos.
  • Képkockakiesések és egyéb teljesítményproblémák.
  • Egy hiba a PS5-ös verzióban, amely nem menti el megfelelően a játékot.

Mindezek mellett a Bandai Namco részéről azt állítják, hogy tisztában vannak a játékosok által talált összes hibával, és elnézést kérnek az Elden Ring teljesítménye miatt: „Tapasztalunk néhány problémát, amelyek megakadályozzák, hogy a játék bizonyos körülmények között megfelelően működjön. Elnézést kérünk minden kellemetlenségért, amit ez okozhat, és kérjük a türelmüket”.

Így az Elden Ring továbbra is csiszolni fogja az élményt a teljesítményre és a játékban továbbra is fennálló hibákra összpontosító javításokon keresztül. Emellett a Bandai Namco arra bátorítja a közösséget, hogy lépjen kapcsolatba velük abban az esetben, ha további problémák merülnek fel, amelyek kisiklatják a Középföld felfedezését.

A nap végén az év egyik legfontosabb játékával állunk szemben. Az Elden Ring javaslata olyan nagy, hogy még nem tudtuk befejezni , bár bármikor elolvashatod benyomásainkat egy folyamatban lévő felülvizsgálatban . Emellett a From Software meglátásai minket is inspiráltak az Elden Ring: The Culmination of Miyazaki’s Dark Journey elkészítésére. , egy új projektet a Platinum márkanév alatt.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu