GTA V next-gen részletek: új grafikai módokat kapunk PS5-ön és Xbox Series-en

Plusz a Rockstar elmagyarázza, hogyan működik a játékátvitel a GTA V Xbox One és PS4 játékosai számára.

 

 

A GTA V minden idők egyik legjövedelmezőbb játékává vált, így nem meglepő, hogy a Rockstar azon dolgozik, a következő konzolgenerációra is eljuttassa a folytatást. Hogy ez mivel jár? Nos, nyilvánvalóan grafikai fejlesztéseket, amelyek segítenek még jobban belemerülni a történetbe, 4K felbontással, 60 FPS-sel és egyéb Xbox Series és PS5 finomságokkal.

A Rockstar egy új bejelentéssel bővítette ki ezeket az információkat a weboldalán, felfedve a GTA V három grafikai módját a következő generációra.

Ahogy azt már sejteni lehet, mindegyik eléri a 4K-t és egyéb grafikai csodákat, bár érdemes megjegyezni az egyes módok közötti különbségeket:

  • Fidelity Mode: magasabb vizuális minőség 30 FPS mellett. Ebben a módban az Xbox X sorozat és a PS5 natív 4K felbontást ér el a Ray Tracing engedélyezésével, míg az Xbox S sorozat a továbbfejlesztett 4K felbontást támogatja.
  • Performance Mode: A végső 60 FPS-es játékélmény. A PS5 és az Xbox X sorozat támogatja a 4K kiterjesztett felbontást, míg az Xbox S sorozat 1080p felbontást ér el.
  • Performance RT Mode: A fenti két mód keveréke, PS5 és Xbox X sorozaton továbbfejlesztett 4K felbontással, 60 FPS-sel és engedélyezett Ray Tracinggel.

 

Másrészt a Rockstar a generációk közötti játékátvitelre is fényt derített. Honlapja szerint az Xbox One és PS4 játékosai a GTA V és a GTA: Online játékmenetét átvihetik PS5-re és Xbox Series-re, illetve a konzolplatformok között, egy-egy egyedi migrációval.

Már csak néhány napjuk maradt a GTA V felhasználóknak, hogy élvezhessék a next-gen nyalánkságokat, hiszen az új verzió március 15-én jelenik meg. Ugyanakkor sokak figyelme már máshol jár, hiszen a GTA VI fejlesztése megerősítést nyert, a közösség további híreket vár a Rockstartól.

Forrás: Rockstar Games

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu