A War Thunder különleges matricával köszöntötte idén március nyolcadikát

A Gaijin Entertainment csapata arra biztat minket, hogy bővítsük kozmetikai gyűjteményünket a War Thunderben egy exkluzív tárggyal.

 

 

Bár a War Thundernek sikerül elkápráztatnia közönségét a rengeteg tartalommal és a folyamatos frissítésekkel, a Gaijin Entertainment csapata nem szeretné kihagyni az év néhány eseményét sem. Ezért döntöttek úgy, hogy a „8M-et”, vagyis a március nyolcadikán esedékes Nemzetközi Nőnapot egy olyan jutalommal ünneplik, amelyet nagyon egyszerű módon szerezhetünk meg: játékkal.

Lehetőségünk van arra, hogy repülőinket, tankjainkat és egyéb harci járműveinket a Nemzetközi Nőnapnak szentelt matricával díszítsük…

…amely egy lányt ábrázol, aki egy csokor virágot tart a 8-as szám mellett (egyértelműen március 8-ra utalva).

 

 

 

 

Ahhoz, hogy ez az exkluzív tárgy minden játékos gyűjteményének részévé váljon, a War Thunder fejlesztői csak annyit kértek, hogy 3 csatában vegyünk részt Tier III-as vagy magasabb szintű járművekkel. Ezt követően a nemzetközi nőnapi matrica feloldásra kerül, de fontos tudni, hogy a tárgyat csak ma 12:00-ig van lehetőség megszerezni!

A Gaijin Entertainment lépése annyira nem meglepő, hiszen Oroszországban, a stúdió hazájában különösen erős a Nőnap köszöntésének hagyománya – idén pedig még a szokottnál is nagyobb figyelmet kapott az esemény. Ha érdekel a program, ne feledd, hogy a War Thunderrel ingyen játszhatsz PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on és Xbox Series-en.

Forrás: War Thunder

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu