Új akció-RPG-t jelentett be a Dragon Age korábbi kreatív igazgatója

A Dragon Age Saga kreatív igazgatója, Mike Laidlaw bejelentette, hogy a Yellow Brick Games új akció-RPG-t fejleszt.

 

 

Laidlaw volt az egyik jelentős ötletgazda a Dragon Age Saga mögött, amely a BioWare nevét ismertté tette az akció-RPG-k területén. A kreatív igazgatói posztról 2017-ben lemondott és egészen 2022-ig kellett várnunk, hogy megismerjük új terveit.

Laidlaw a Take-Two tulajdonában lévő Private Division bejelentéssorozatában elárulta a rajongóknak, hogy egy új, egyelőre meg nem nevezett projekten dolgozik a Yellow Brick Gamesnél. A játék valószínűleg legkorábban a 2024-es pénzügyi évben jelenhet meg.

Fontos azonban az új cím jellege, Laidlaw elmondása alapján egy ambiciózus akció-RPG-ről van szó. A műfaj nem volt meglepő Laidlaw tapasztalatait tekintve, de szembetűnő, hogy arról beszél, hogy „olyan kockázatokat vállal, amelyek a triple-A játékfejlesztésben nem lehetségesek”.

„A stúdió hisz abban, hogy az új rendszerek gazdag, interaktív világokat teremtenek” – írja a Private Division.Mike Laidlaw szerint a Take-Two kiadóval való együttműködés lehetővé teszi számukra, hogy egy „igazán emlékezetes” játékot hozzanak létre, hiszen debütálásukkal valami különlegeset szeretnének nyújtani.

Ami az új Dragon Age-et illeti, úgy tudjuk, hogy a BioWare még dolgozik rajta, konkrét megjelenési dátumot viszont még nem tűztek ki. Valószínűleg fejlesztési problémákkal kellett megküzdeniük, mivel a csapat több felmondást is elszenvedett az elmúlt hónapokban.

Forrás: Games Radar

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu