A Triangle Strategy megdönti eladási rekordjait és RPG rajongók sokaságát vonzza be

A Triangle Strategy nagy siker lett, annak ellenére, hogy számos erős cím vette körül a megjelenése idején.

 

 

Bár a Square Enix új játéka, a Triangle Strategy már eddig is az elmúlt hetek legnépszerűbb játékai között szerepelt, most már pontosabb számadatot is tudunk a sikeréről. Talán a taktikai RPG megközelítés, vagy talán a bonyolult döntéshozatali rendszer az, ami elnyerte a gamerek tetszését. De akárhogy is, kétségtelen, hogy a Triangle Strategy erős debütálással kedveskedett a műfaj rajongóinak.

A Triangle Strategy Twitter-fiókja megosztotta a játék első eladási eredményeit: Japánban és Ázsiában 200 000 darabot adtak el belőle, világszerte pedig közel 800 000 példányt. Más szóval az új RPG pozitív eredményeket ért el, még akkor is, ha az iparág más nagyágyúi vették körül a megjelenését.

Ez a játék kétségtelenül felkelti az RPG-k és a fordulatokkal teli történetek rajongóinak érdeklődését. Míg a Triangle Strategy játékmenete a taktikai csatákra épül, amelyek precíz stratégiaalkotást igényelnek, a döntési rendszer is említésre méltó. Tekintve, hogy Serinoa szerepében játszunk, aki a Wolffort-ház örököse és egy harcosokból álló csoport új vezetője, minden egyes döntésnek következményei vannak a történetben, amelyek többféle végkifejlethez vezetnek.

Nem meglepő, hogy a Triangle Strategy ilyen szép eladásokkal büszkélkedhet, hiszen az Egyesült Királyságban nagyszerűen debütált és Japánban is megőrizte népszerűségét.

Forrás: Nintendo Life

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu