A Paramount+ számára készülő Halo-sorozat második évadának forgatása hamarosan megkezdődik

MOZI HÍREK – A Master Chiefet életre keltő színész ezt néhány nappal az a Halo-széria első évadának premierje előtt erősítette meg.

 

 

A Halo tévésorozat premierje idén március 24-én lesz a Paramount+-on, és a videójátékok világának egyik legikonikusabb IP-jét viszi a kis képernyőre. A projektbe vetett bizalom a felelősök részéről maximális, mint ahogy az is, hogy már zöld utat adtak a második évadnak. Most már tudjuk, hogy a forgatás a jó időnek köszönhetően nagyon hamar, még idén nyáron elkezdődik.

„Idén nyáron ismét elkezdjük a forgatást.”

„Még nem tudjuk a pontos kezdési időpontot, de nyáron lesz, mert olyan környezetben kell forgatnunk, amit az időjárás korlátoz” – mondta a Master Chiefet alakító Pablo Shreiber a Collidernek adott interjúban. Meglehetősen napos környezetre számíthatunk tehát a második adag epizódhoz, ami ha jól halad a gyártás, akkor 2023 végére készülhet el, bár erről egyelőre nem mondtak többet.

Azonban bár a jövője már garantált, a Halónak előbb még meg kell győznie a közönséget az amerikai streaming szolgáltatás premierjével. A kritikusokat a jelek szerint sikerült megnyerni, hiszen 62%-os átlagértékelést kaptak. Összehasonlításképpen: a The Witcher MetaScore-ja a Netflixen jelenleg ugyanezen a 62%-on áll.

A hétvégén az is kiderült, hogy a Halo költségvetése 90 millió dollár lesz, ami megközelíti a Star Wars: The Mandalorian első évadának 100 millió dolláros költségvetését, és összhangban van a platform más termékeivel, például a Star Trek: Discoveryvel.

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu