Visszatér a Wreckfest: Nintendo Switch-en folytatódik a roncsderbi – íme a trailer és a megjelenési dátum! [VIDEO]

A Wreckfest régi vágású száguldását kínál Nintendo Switch-en olyan klasszikusok örököseként, mint a FlatOut vagy a Destruction Derby.

 

 

A Nintendo Switch autósport rajongói szerencsések, a THQ Nordic a korábbi PC-s és konzolos megjelenések után most újra rálép a gázpedálra, hogy a Nintendo hibridjére is elhozza nekünk a vibráló Bugbear versenyjátékot. A Wreckfest bemutatta Nintendo Switch változatát trailerrel és megjelenési dátummal.

A Wreckfest június 21-én jelenik meg Nintendo Switch-re.

Amikor szóba kerülnek a klasszikus, száguldj-és-törd-rommá-a-kocsid stílusú roncsderbi-játékok, nem feledkeztünk meg a Wreckfestről sem. Gondtalan futamai tudják, hogyan kell egyensúlyozni egy bizonyos igényességgel a kezelhetőségben és a pályán való stratégiával, ami miatt jól kalibrálhatunk néhány ütközést, melyekre a játékmenet épül.

 

 

 

 

A játék első két szezonja érkezik az új kiadással

 

Ez a program a FlatOut szellemi örököse, amely örömet okoz majd azoknak, akik élvezték az olyan játékok káoszát, mint mondjuk a Destruction Derby. Szerencsére nem kell sokáig várnunk, hogy égessük a kereket, a Wreckfest idén június 21-én érkezik Nintendo Switch-re, hivatalos ára 39,99 euró, és már meg is hagyta nekünk a hibrid verzió első képeit ebben a bemutató trailerben.

Ahogy azt a GamingBolt is megosztotta, a Nintendo Switch verzió 30 FPS sebességgel fog futni, az offline módok mellett 16 játékos többjátékos módot is tartalmaz majd, valamint két szezonnyi kiegészítő tartalmat: az első szezonból 20, a másodikból 12 járművet, valamint különböző testreszabási csomagokat. A Bugbear játéka olyan, mintha egy másik korból származna, de a szó legjobb értelmében: egy olyan játék, amely a klasszikusokból merít ihletet, de saját, egyedi személyiséggel rendelkezik. Erőteljes soundtrack és egy mesterséges intelligencia, amely nem hagy nekünk szünetet, adja meg a zamatát ennek a különleges versenyjátéknak.

Forrás: GamingBolt

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu