A Gran Turismo 7 ingyenes jutalmakat ad a PlayStation játékosoknak

A Gran Turismo 7 nemrég szerverösszeomlást szenvedett, emellett több tiltakozás is volt a Polyphony játékának bizonyos hibái ellen, ezért úgy döntöttek, hogy egy nagy ingyenes jutalommal kárpótolják a játékosokat.

 

A 2022-es év egyik legjelentősebb megjelenéséről van szó, de a Gran Turismo 7-et a közelmúltban több ellentmondás is beárnyékolta. A Polyphony Digital játéka egészen élvezetesnek mutatkozott, de a múlt heti szerverösszeomlás, valamint a versenyjutalmakkal és mikrotranzakciókkal kapcsolatos kritikák keserédes érzést hagytak maguk után.

A stúdió úgy döntött, hogy közvetlenül a közösségének válaszol, és a hivatalos PlayStation blogon közzétett egy bejegyzést, amelyben a panaszok orvoslását fejtették ki. Ebben köszönetet mondanak a beérkezett hozzászólásokért, és elnézést kérnek az elmúlt héten tapasztalt frusztrációért, mivel kommunikációjuk nem volt sem túl aktív, sem túl egyértelmű.

Elmondásuk szerint tudják, hogy az emberek nem ezt az élményt várják a Gran Turismótól. Ezért egy 1 millió ingyenes kreditből álló csomagot ajánlanak fel, amelyet az érintett játékosok beválthatnak a játékban. Ez hamarosan megérkezik a felhasználók fiókjaiba, akiknek április 25-ig kell bejelentkezniük a játékba, hogy igénybe vehessék a jutalmat.

A Polyphony szerint a legutóbbi patch frissítéssel egy olyan problémát akartak kijavítani, amely az eseményeken belüli következetlen jutalmakkal kapcsolatos, de az egész rendszert újra kellett tervezni. Az élmény javítása érdekében április elejére változtatásokat és javításokat ígérnek egy új patchben:

  • A világkörök második felében az eseményekben a jutalmak 100%-kal megnövelt összegét.
  • Az világkörökhöz kötődő eventekben 100%-kal megnövelik a jutalmak értékét.
  • Magas jutalmakat kínálnak a pályaélmények teljesítéséért az arany vagy az összes bronz fokozaton.
  • Növelik az összes bronz és arany fokozat jutalmait a track experience-eknél.
  • Magasabb jutalmak lesznek az online versenyeken.
  • Nyolc új, egyórás állóképességi verseny eventet építenek be a küldetésekbe, amelyeknek szintén magasabb értékű jutalma lesz.
  • A játékosok virtuális pénztárcáinak hitelkeretét 20 millióról 100 millióra emelik.
  • Több használt, illetve legendás autó kerül a játékba.

Mindezek mellett a japán stúdió további újdonságokon dolgozik, például 24 órás versenyeken, online időmérőkön és adható-vehető autókon. Mindebből végül egy olyan játék fog összeadódni, amelyet már végképp a francise legteljesebb darabjának érezhetünk majd.

Forrás: Polygon

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu