A PlayStation hamarosan bemutathatja az Xbox Game Pass-riválisnak szánt Spartacust?!

TECH HÍREK – A hírek szerint a Sony a PlayStation Spartacus égisze alatt egyetlen előfizetésbe olvasztaná össze a PS Plus-t és a PS Now-t.

 

 

Néhány hónapja már ismerős lehet a Spartacus név, a PlayStationnél fejlesztés alatt álló, az Xbox Game Pass alternatívájaként működő on-demand videójáték-szolgáltatás, amely a Bloomberg szerint egyetlen termékbe olvasztaná össze a PS Plus-t és a PS Now-t. Most a hírügynökség publikálta információit, és azt állítja, hogy néhány napon belül, egészen pontosan a jövő héten mutatják be az első részleteket.

A Sony terveihez közel álló források szerint a japán vállalat elképzelése szerint a szolgáltatás premierjét több friss slágerrel kísérik, anélkül, hogy sokkal több újdonságot elárulnának, mint amit 2021 végén megosztanak majd.

A Spartacus premierje slágerjátékok ütős katalógusával érkezik majd

A Spartacus ötlete egy háromszintű előfizetéses szolgáltatás: az első szint a meglévő PS Plus-előnyökkel, a második a PlayStation 4 és végül a PlayStation 5 játékok széles katalógusával, a harmadik és egyben utolsó szinten pedig a PSX, PS2, PS3 és akár a PSP klasszikusait is élvezhetnék az előfizetők. Ezen kívül a legdrágább szint hozzáférést biztosítana a kibővített demókhoz és a streaming játékhoz.

Várhatóan a Spartacus – ami amúgy csak a Sony házon belüli munkacíme – hamarosan elindul, amint bejelentik a nyilvánosságnak. Azt nem tudni, hogy a bemutató egy eseményen vagy sajtóközleményen keresztül történik-e majd. Márciusban több State of Play eseményt is tartottak, az egyiket japán videójátékok bemutatásának, a másikat pedig kizárólag a Harry Potter-univerzum RPG-jének, a Hogwarts Legacy-nak szentelték.

Bár a Spartacus jelenleg ismert formájában fontos különbségeket mutat a 25 millió előfizetővel rendelkező Xbox Game Pass-hoz képest, Jason Schreier és Takashi Mochizuki a japán multinacionális cég ajánlatát a Microsoft szolgáltatására adott válaszként reklámozza. Olyannyira, hogy Phil Spencer gyorsan meg is tapsolta a fejlesztést.

Forrás: Bloomberg

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu