Oscar-gála 2022: A kisállat-mentők 10 ezer dollárt kapnak minden alkalommal, amikor a A kutya karmai közt szóba kerül

MOZI HÍREK – A Pawp nevű kisállatmárka hatalmas, akár 1 millió dolláros adománnyal készül támogatni a kisállatmentőket az idei Oscar-díj kedvencének köszönhetően.

 

 

Aki még nem látta A kutya karmai közt (The Power of the Dog) című Oscar-jelölt filmet, annak megbocsátható, ha arra számít, hogy nagyon erős kutyákat lát a filmben, különösen, ha kiderült, hogy a Pawp nevű kisállatmárka 10 000 dollárt adományoz állatmentő szervezeteknek minden alkalommal, amikor valaki kimondja a hétvégén a 94. Oscar-gálán a „The Power of the Dog” szavakat. Mivel a Benedict Cumberbatch-film várhatóan több díjat is bezsebel, ez azt eredményezheti, hogy a vasárnap esti ceremónia végére egy nagy adag pénz jut a jó ügynek.

A kutya karmai közt 12 jelölést gyűjtött be, köztük Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons és Kodi Smit-McPhee színészi alakításait…

…valamint a legjobb rendezői és a legjobb film, illetve számos produkciós díjat. Mivel számos kategóriában az élen áll, jó estének ígérkezik a film számára, és mivel Pawp jótékonykodik, nem csak a filmrajongók fognak drukkolni a filmnek, hogy jól szerepeljen. Persze a műsorvezetők néhányszor véletlenszerűen is megemlíthetik a filmet, csak azért, hogy újabb 10 000 dollárral gyarapítsák a kasszát, amire szintén sokan figyelnek majd.

A Pawp nagylelkű tervéről a People számolt be, amely megjegyezte, hogy a cég azt mondta, akár 1 millió dollárt is hajlandóak adományozni a jó ügy érdekében. A Pawp vezérigazgatója egy nyilatkozatban elismerte, hogy a filmnek talán nincs valódi köze a kutyákhoz, de nagyon várják, hogy az est végére sok pénzt osztanak ki. A közleményben ez állt:

„Bár A kutya karmai köztnek semmi köze a kutyákhoz, a Pawp izgatott, hogy ez a legtöbb jelölést kapott film, ami garantálja, hogy a rászoruló kutyusok lesznek az idei év igazi nyertesei.”

Az idei Oscar-jelöltek közül A kutya karmai közt a ceremóniára a legnagyobb esélyesének érkezik, hiszen eddig már 227 győzelmet zsebelt be, köztük a legjobb filmnek járó díjat a BAFTA-n és a Golden Globe-on is idén. A filmben Benedict Cumberbatch végre megkaphatja a legjobb színészi alakításért járó Oscar-díjat Phil Burbank szerepéért.

Meglátjuk, hogy A kutya karmai közt hogyan teljesít a vasárnapi, 94. Oscar-díjkiosztón, és akik nézik, miért ne néznék meg, hányszor említik a film nevét, hogy lássák, mennyire kerül közel az 1 millió dolláros plafonhoz Pawp jótékonysági akciója.

Forrás: People

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu