Warhammer 40,000: Darktide: újabb halasztás; tavasszal ne várjuk már [VIDEO]

A Fatshark többször is elhalasztotta a játékot, de most már talán nem fog ez bekövetkezni.

 

2020 nyarán jelentette be a stúdió, hogy a Warhammer 40K-ból készít egy négy játékost is elbíró kooperatív hordairtást. Egy évvel később, 2021 júliusában viszont jött a hír, hogy 2022 tavaszán fog csak érkezni a játék, de most már ezt az időszakot is elfelejthetjük, ugyanis a „kövér cápa” konkretizálta, hogy a PlayStation 5-öt kihagyó játéka mikortól lesz kapható…

A játék Steam-oldala szerint a Vermintide fejlesztői Tetrium városába viszik el a Warhammer 40K: Darktide játékosait, hogy ők négyen az ellenfelek hordáit megállás nélkül irtsák. A kas mélyén a korrupció miatt véget nem érő sötétség ütheti fel a fejlét, és az Admonition nevű szekta át akarja venni az Atoma Prime bolygó felett a hatalmat, úgyhogy versenyt kell futni az idővel, mielőtt a város a káosz kardjába dől. Ehhez viszont gyökerestől el kell távolítani az ellenfeleket onnan.

Gyors tempójúnak és brutálisnak ígérkezik a Warhammer 40K: Darktide (a 40,000-et 40K-ként lehet rövidíteni), de fontos a csapat felépítése és az együttműködés, mert ha nem megy minden olajozottan, az Istencsászárnak nem lesz meg a gőyzelem. A Vermintide 2-ben elismert közelharcot tovább gondolták a fejlesztők, de ehhez még hozzá lehet adni a mély és kiegyensúlyozott lőfegyveres harcokat is. Meg kell találni a kettő között az egyensúlyt, és minden támadásunknak (legyne szó kardról vagy puskáról) érzékelhető hatása lesz.

A játék világa disztopikus és erőszakos lesz, és egy bűnözőből lett ügynököt alakítunk az Inkvizíció tagjaként egyetlen küldetéssel: a Káosz szektás korrupciójától mindent és mindenkit meg kell szabadítani. Ki kell választani az osztályunkat, majd testre kell szabni a skilljeinket és a felszerelésünket, mert így találhatjuk meg a nekünk passzoló játékstílust. A felszerelésünket, kinézetünket is lehet finomhangolni.

A Warhammer 40,000: Darktide szeptember 13-án érkezik Xbox Seriesre és PC-re. Talán még egy halasztás nem jön.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu