Új film készülhet a két ex-Ponyvaregény sztár: Uma Thurman és Samuel L. Jackson szereplésével?

MOZI HÍREK – A Ponyvaregény és a Kill Bill sztárjai, Uma Thurman és Samuel L. Jackson újra összeállnak a The Kill Room című sötét komédia-thrillerhez.

 

 

Uma Thurman és Samuel L. Jackson csatlakozott a The Kill Room szereplőgárdájához, amely egy „sötéten komikus” thriller egy bérgyilkosról, aki véletlenül művészvilági szenzációvá válik. A páros korábban együtt játszott a Ponyvaregényben (bár nem szerepeltek közös jelenetekben) és a Kill Bill: Volume 2-ben – természetesen mindkettő Quentin Tarantino rendezése.

Nicol Paone (Gyertek át) rendezi a The Kill Roomot Jonathan Jacobson eredeti forgatókönyve alapján. A filmet New Jerseyben és New Yorkban forgatják majd. Szinopszisa (a THR-en keresztül) így szól: „A történet egy bérgyilkost, a főnökét (Jackson), egy műkereskedőt (Thurman) és egy pénzmosási tervet követ, amely véletlenül a bérgyilkost egyik napról a másikra avantgárd szenzációvá teszi, ami arra kényszeríti, hogy a művészvilágot az alvilággal szemben játssza ki.” A főszerepet – az említett bérgyilkosát – még nem osztották ki.

A The Kill Room producerei Jordan Yale Levine, Jordan Beckerman és Jon Keeyes lesznek a Yale Productions nevű cégükön keresztül. A producerek a következő közleményt adták ki:

„Uma és Sam kombinációja erre a projektre egy valóra vált álom.”

„Biztosak vagyunk benne, hogy Nicol egy különleges filmet fog alkotni, amely tökéletes egyensúlyt teremt a sötét humor és az izgalmak között.”

Nicol Paone rendező is méltatta a The Kill Room forgatókönyvét, és izgatottan nyilatkozott arról, hogy együtt dolgozhat a hollywoodi megasztárokkal, Uma Thurmannel és Samuel L. Jacksonnal. „A legmerészebb álmaimat is felülmúlja, hogy Uma Thurmannel és Samuel L. Jacksonnal készíthetem el a The Kill Roomot – egy amúgy is hihetetlen forgatókönyvet. Minden pillanatban, amikor a képernyőn vannak, irigylésre méltóak és szemet gyönyörködtetőek. Örökké hálás vagyok mindkettőjüknek, hogy igent mondtak, és izgatottan várom, hogy Anne Clements és a Yale Productions oldalán életre kelthetem ezt a filmet.”

A The Kill Roomnak még nincs megjelenési dátuma, de hamarosan elkezdődik a forgatás, és akár már 2023-ban a mozikba kerülhet. Uma Thurman és Samuel L. Jackson két évtized után ismét együtt dolgoznak majd, és vélhetően a rajongók nagy reményeket fűznek a The Kill Roomhoz. Remélhetőleg több közös jelenetük lesz, mint a Kill Billben.

A Will Smith-féle pofonbotrány látszólag minden pozitív fejleményt beárnyékolt a 94. Oscar-gálán, de ha ez nem történt volna meg, a Samuel L. Jackson, Uma Thurman és John Travolta Ponyvaregény-találkozója lett volna a legtöbbet emlegetett pillanat. Egy rövid jelenetben, közvetlenül Will Smith nagy győzelme előtt a trió újra összeállt a színpadon, hogy megünnepeljék a Ponyvaregény 28. évfordulóját, Jackson kezében a titokzatos aktatáskával, miközben Thurman és Travolta újra előadta az ikonikus táncjelenetet.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu