A War Thunder exkluzív jutalmakkal köszöntötte az űrhajózás világnapját

Azok a felhasználók, akik a következő napokban játszanak a War Thunderrel, kisebb-nagyobb ajándékokra számíthatnak.

 

 

A War Thunder szeret odafigyelni a különleges dátumokra. Márciusban a 8M-ről (vagyis a nemzetközi nőnapról) emlékezett meg egy erre az alkalomra készült különleges matricával, most pedig a Gaijin Entertainment ismét tiszteletét teszi az űrhajózás világnapján, amely az első űrben történő pilótás repülésnek állít emléket. Hogyan lehet egy ilyen eseményt megünnepelni? Természetesen ajándékokkal, minden játékosnak!

Mint arról a fejlesztő a játék weboldalán beszámol, a felhasználóknak lehetőségük van egy különleges matricát beszerezni, amely „Open Space” néven lehetővé teszi, hogy csillagászati színt vigyünk játékunkba. A Gaijin Entertainment emellett 3D-s dekorációkkal, a „Cosmonaut Helmet'”és a „Vostok” nevűekkel is kiegészíti a földi járműveket és a hajókat.

 

Játssz a War Thunderrel ingyen!

 

Hogyan juthatunk hozzá? A matricáért a Gaijin Entertainment arra kér minket, hogy vegyünk részt 3 véletlenszerű csatában III. rangon vagy annál magasabb szinten. A játék végén feloldjuk ezt az ajándékot, amennyiben a játékon belüli aktivitásunk legalább 70%-os. Ami a 3D-s dekorációkat illeti, azokat egy Cosmonautics Day ládában szerezhetjük meg.

Ugyan a játékra a vicces tankok, repülőgépek és egyéb járművek jellemzőek, de ez nem jelenti azt, hogy nem akarnak tisztelegni az emberiség történetének egyik legfontosabb pillanata előtt is. Ha szeretnél belekóstolni ebbe a játékba, és felfedezni az élmény minden részletét, ne feledd, hogy a War Thunderrel már most ingyen játszhatsz!

Forrás: War Thunder

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu