Breaking: íme az új Dungeons & Dragons film címe és szereposztása!

MOZI HÍREK – A Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves jövőre kerülhet a mozikba.

 

 

A Dungeons & Dragons végre – újra – a mozivászonra kerül! A régóta várt D&D-film csütörtökön a Wizards of the Coast D&D Direct rendezvényén hivatalos címet kapott. A film címe Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, a főszerepekben pedig Chris Pine, Hugh Grant, Sophia Lillis, Michelle Rodriguez, Justice Smith és Regé-Jean Page látható. A film 2023. március 3-án kerül a mozikba.

A Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves forgatókönyvírója és rendezője John Francis Daley és Jonathan Goldstein, az Éjszakai játék mögött álló duó. A Wizards of the Coast livestreamje során röviden felbukkantak, hogy a játékosoknak adjanak egy kis ízelítőt abból, a D&D univerzumban merre tarthat a film.

 

 

 

 

„Egy álom vált valóra, hogy életre keltsük az Elfeledett Birodalmakat és a Kardpartot” – mondta Goldstein a bemutató során.

Daley elárulta, hogy a film forgatása befejeződött. „Most fejeztük be a forgatást a világ néhány hihetetlen helyszínén” – mondta.

A szerepjáték eme különleges adaptációja rögös utat járt be a nagyvászonra kerülésig. A 2013-ban kezdődött többéves jogi huzavona után az első igazi előrelépés a filmmel kapcsolatban 2017-ben történt, amikor a Hasbro bejelentette, hogy a Paramount Pictures-szel közösen készít D&D-filmet. A filmet eredetileg 2021-re tervezték, de a COVID-19 járvány miatt késett a forgatás, és végül a jelenlegi, 2023-as megjelenési dátumot eredményezte.

A filmmel együtt a legendás szerepjáték egy élőszereplős tévésorozatot is kap, amely ugyanabban a (filmes D&D) univerzumban játszódik majd, mint a játékfilm.

Forrás: Hobbyconsolas

(Kép: Wizards of the Coast/Paramount Pictures)

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu