Végre megtudtuk, ki játssza a főszerepet a The Kill Roomban!

MOZI HÍREK – A True Blood sztárja, Joe Manganiello csatlakozott Samuel L. Jacksonhoz és Uma Thurmanhez a The Kill Room című készülő vígjáték-thrillerben.

 

 

Emlékeztek még a The Kill Roomra? Arra a Tarantino-ihlette fekete komédia-thrillerre, amelyben Samuel L. Jackson és Uma Thurman játszik majd. Nos, a film középpontjában egy bérgyilkos áll, akit a leginkább a True Bloodból és kisebb DC- és Marvel-szerepeiről ismert Joe Manganiello alakít majd. A történet szerint a szebb napokat is látott hitman egy pénzmosási terv révén egyik napról a másikra a művészvilág szenzációjává válik.

A The Kill Room Jackson és Thurman első közös munkája a 2004-es Kill Bill 2 óta.

A páros nemrégiben újra összeállt a Pulp Fiction társával, John Travoltával a 94. Oscar-díjátadón, hogy megünnepeljék az ikonikus film 28. évfordulóját, és a legjobb színésznek járó díjat is átadták Will Smithnek.

Nicol Paone (Gyertek át) rendezi a The Kill Roomot Jonathan Jacobson eredeti forgatókönyvéből. A filmet „sötéten komikus thrillerként” írják le, ami, valljuk be, elég érdekesen hangzik.

A filmnek még nincs megjelenési dátuma, de a forgatás hamarosan megkezdődik New Yorkban és New Jerseyben. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a The Kill Room 2023-as bemutatója valószínűnek tűnik, és mivel ilyen hihetetlen szereposztással rendelkezik, a filmnek nagy elvárásoknak kell megfelelnie.

Joe Manganiello a jelek szerint végzett Deathstroke szerepével.

A True Blood sztárja hat évvel ezelőtt kapta meg a DC ikonikus gonosztevőjének szerepét Ben Affleck Batman-filmjében. Manganiello a 2017-es, sokat szidott Igazság Ligája című filmben tűnt fel egy utójelenetben. Zack Snyder Igazság Ligájában egy újabb rövid jelenet erejéig újra eljátszotta a szerepet, de sajnos ez lesz Manganiello utolsó megjelenése Deathstroke-ként.

Évek óta kampányolt egy Deathstroke szólófilmért, és még az Öngyilkos osztag folytatásában is szóba került, de a dolog nem jött össze. Tavaly decemberben Manganiello megerősítette, hogy továbblépett a szereptől. „Nem, ezt már egy ideje elengedtem” – mondta a ComingSoonnak. Ám elképzelhető, hogy Manganiello most oldalt vált és a Marvelhez igazol. Korábban a Pókemberben (2002) már játszotta a zsarnokot, Flash Thompsont. Amikor megkérdezték tőle, hogy újra eljátszaná-e a szerepet, Manganiello azt mondta, hogy inkább egy értékesebb karaktert szeretne játszani, például az X-Men szereplői közül… akár hosszabb távon is.

Joe Manganiello legközelebb az AMC sci-fi sorozatában, a Moonhavenben lesz látható.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu