Csak nem két ikonikus filmes szörnyeteggel erősít a Call of Duty: Warzone?!

Az új Call of Duty: Warzone játékmód, az Operation Monarch arra invitál minket, hogy egy bestiálisabb szemszögből élvezzük a battle royale-t.

 

 

A Call of Duty: Warzone főnökei úgy vélik, hogy a játékosok kezdik unalmasnak találni a programot. Ezért aztán igyekeznek minden korábbinál döbbenetesebb crossovereket kitalálni: a legújabb próbálkozásuk például nem mást, mint Godzillát és King Kongot hozza be a játékba! Immár ráadásul azt is tudjuk, hogy ez szándékuk szerint túlmutat egy egyszerű cameón, és olyan élménnyé válik, amely még akciódúsabbá kívánja tenni a játékot.

Az Operation Monarch május 11-től lesz elérhető.

Nemrég kiderült, milyen szerepet játszanak majd ezek a szörnyek a Call of Duty: Warzone-ban. Ahogy azt a lövöldözős franchise híreire szakosodott CharlieIntel Twitter-fiókja elmagyarázta, az úgynevezett Operation Monarch egy külön játékmód lesz a battle royale-hoz képest, amelyben egy Monarch Stream Device nevű eszközt próbálunk majd megszerezni. Ezt követően lehetőségünk lesz irányítani az említett két lény egyikét.

Mit hoz ez a harcba? Nos, egyrészt az Activision arra invitál minket, hogy tegyük félre a fegyvert és élvezzük ezeknek a szörnyeknek az erejét. King Kong kétféleképpen fogja demonstrálni brutalitását: földbe döngölő területtámadásokkal és óriási sziklák dobálásának képességével. Godzilla viszont a legismertebb képességét fogja megmutatni, és lehetővé teszi számunkra, hogy olyan hatalmas villámot lőjünk ki, amely után kő kövön nem marad.

Mindkét lény május 11-én érkezik a Call of Duty: Warzone-ba, de nem ez az egyetlen szokatlan együttműködés, amit az Activision a napokban mutatott be. Emellett egy mobilos tripla-A élmény fejlesztését is szemmel tartjuk, amelyről még idén több újdonsággal is szolgálhatunk – közölte az Activision a legfrissebb pénzügyi jelentésében.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu