Kiefer Sutherland visszatér a képernyőre, méghozzá nem is akárhogy!

MOZI HÍREK – Megkezdődött a Paramount+ vadonatúj sorozatának forgatása, amelynek főszereplője Kiefer Sutherland, aki a megtévesztés gyilkossággal vádolt mesterét alakítja…

 

 

Kiefer Sutherland, akit leginkább a 24 című akció-drámasorozat elpusztíthatatlan terrorelhárító ügynökének, Jack Bauernek a szerepéről ismerhetünk, hivatalosan is elkezdte új akciósorozatának, a Rabbit Hole-nak a forgatását. A CBS stúdió nyolc epizódból álló sorozatának forgatása már javában zajlik, a munkálatok a kanadai Torontóban zajlanak. Donald Sutherland színész fiaként a színészet és az azt körülvevő világ egyértelműen Kiefer vérében van.

A sorozat premierje valamikor 2022-ben lesz a Paramount+-on.

Amellett, hogy Sutherland játssza a sorozat főszerepét, executive producerként is dolgozik John Requa és Glenn Ficarra (Rólunk szól, WeCrashed) író-rendezőkkel. A további executive producerek között szerepel Sutherland korábbi producere, Suzan Bymel, akivel még A kijelölt túlélő című sorozatban dolgozott együtt. A sorozat premierje valamikor 2022-ben lesz a Paramount+-on az Egyesült Államokban, valamint nemzetközi szinten Ausztráliában, Kanadában, Nagy-Britanniában, Németországban, Olaszországban, Ausztriában, Franciaországban és Svájcban.

A Rabbit Hole dinamikus szereplőgárdáját Charles Dance (Trónok harca) mint Dr. Ben Wilson, Meta Golding (Empire) mint Hailey Winton, Enid Graham (Easttowni rejtélyek) mint Josephine „Jo” Madi, Jason Butler Harner (Ozark) mint Valence, Rob Yang (Öröklés) mint Edward Homm és Walt Klink (Sarkkör) mint „The Intern” adja majd.

A sorozat a vállalati kémkedés világában játszódik.

John Weir (Sutherland) egy magánnyomozó és a megtévesztés mestere, akit gyilkossággal vádolnak a hatalmon lévők, akik rendkívüli képességgel rendelkeznek a viselkedés manipulálására, az állami megfigyelés alkalmazására és a lakosság félretájékoztatással való befolyásolására. Wier hamarosan egy olyan csatában találja magát, amelyben a demokrácia sorsa forog kockán, miközben a világot irányító erőkkel száll szembe…

Sutherland nemrég érdeklődését fejezte ki a 24 felújítása iránt: bevallotta, hogy hiányolja Jack Bauer megformálását, és úgy érzi, hogy karakterének története lezáratlan. Ám nem fűz túl nagy reményeket a projekthez. Korábban is voltak már kezdetek és leállások. Folyamatosan beszéltek arról is, vagy legalábbis utaltak rá, hogy Sutherland visszatér a Dark City című neo-noir sci-fi thriller rebootjában. Addig is a közönségnek várnia kell, hogy John Weir élethalál harca képes lesz-e megismételni Jack Bauer sikerét.

Forrás: Yahoo

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu