Fantasztikus értékeléseket kapott a Better Call Saul évadközépi fináléja!

MOZI HÍREK – A 6. évad hetedik epizódja, a „Plan and Execution” közel tökéletes, 9.9-es pontszámot kapott az IMDb-n, ami egyben a Better Call Saul legmagasabb értékelése is.

 

 

A Breaking Bad spinoff sorozata, a Better Call Saul új rekordot állított fel a legutóbbi epizódjával. A „Plan and Execution”, a hatodik és egyben utolsó évad hetedik epizódja a sorozat júliusi visszatérése előtti évadközépi fináléjaként szolgált. Az éveken átívelő történetszálakat lezáró és néhány meglehetősen sokkoló pillanatot tartalmazó epizód nagy hatást gyakorolt a nézőkre, aminek eredményeképpen az IMDb-n közel tökéletes, 9,9-es nézettséget ért el.

Ezzel az epizód nem csak minden idők legnézettebb tévésorozat-epizódjai közé került, de a Better Call Saul új sorozatbeli csúcsát is jelenti.

Ez az egyetlen epizód, amely elérte a 9,9-es értéket, bár egy maroknyi más epizód is megközelítette. A 3. évad „Chicanery” című epizódja 9,7-et ért el, akárcsak az 5. évad „Bagman” és „Bad Choice Road” című epizódjai. Egy korábbi epizód a 6. évadból, a „Rock and Hard Place” szintén 9,7-es pontszámot ért el. A 4. évad fináléja, a „Winner” a következő, 9,5-ös értékkel.

Ezek a pontszámok segítettek abban, hogy a Better Call Saul méltóvá váljon elődjéhez. A Breaking Badet sokan már régóta minden idők legjobb tévésorozatai között tartják számon. Az 5. évad „Ozymandias” című epizódja az egyetlen olyan tévésorozat, amely tökéletes 10,0 pontot ért el az IMDb-n, míg a 4. évad „Face Off” és az 5. évad „Felina” című fináléja egyaránt 9,9 pontot kapott. A Better Call Saulból még hat epizód van hátra, és ha az utolsó epizódok folytatják a lendületet, akkor a Better Call Saul is elérheti a 10,0-ás pontszámot.

Anélkül, hogy spoileres területre kerülnénk azok számára, akik még nem jutottak el a végére, a Better Call Saul utolsó évadának első fele igazán nagyszerűen zár le bizonyos történetszálakat.

Még mindig van néhány komoly kérdés, amire választ kell adni, amikor a sorozat idén nyáron visszatér. Ahhoz, hogy Jimmy McGill (alias Saul Goodman, alias Gene Takavic) története kielégítően záruljon, a sorozatnak hatalmasat kell mennie, és tekintve, hogy mi történt a Trónok harcával, nagy lehet a nyomás az utolsó epizódok érkezése előtt.

A Better Call Saul hatodik és egyben utolsó évadának második része július 11-én mutatkozik be az AMC-n és az AMC+-on.

Forrás: IMDb

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu