State of Play-pletykaözön: PSVR2-exkluzív élmény az új CoD-ban?

A fél órás közvetítésben több érdekesség is lehet, ha hihetünk a pletykáknak.

 

A Twitteren RalphsValve azt írta, hogy a Call of Duty: Modern Warfare II rendelkezni fog egy exkluzív, továbbá ingyenes PlayStation VR2-es élménnyel, ami egy önálló mód lenne. Ebben egy Tier-1 katonát (operatort) irányíthatunk, és az érdekesség ott van, hogy állítólag a PlayStation VR2-vel egy időben jelenene meg… úgyhogy fel kell tenni a kérdést: csak nem 2022 végén jön a Sony újgenerációs virtuális valóság-készüléke? Hiszen az Activision Blizzard már megerősítette, hogy az Infinity Ward fejlesztésében készülő Call of Duty: Modern Warfare II október 28-án fog kijönni…

Aztán Bryan Paul, a PSVR Without Parole műsorvezetője a legújabb GamesCast epizódban azt állította, hogy a Supermassive Games-et (őket az Until Dawn, a The Dark Pictures-antológia, vagy a The Quarry révén ismerhetjük) a Sony leszerződtette, hogy az ELSŐ PlayStation VR-ra csináljon egy Killzone-játékot, ám a Sony több évnyi fejlesztés után nem volt elégedett a fejlesztés előremenetelével, így 2019-ban saját kezűleg újrakezdte a projektet, ami már a PlayStation VR2-re készül, és állítólag az új headset nyitócímei közé is eljuthat. (Hivatalos, hogy több mint 20 first-party, belsős fejlesztésű és third-party, külsős játék lesz a nyitókínálatban.) A Cyan a Firmamentet a PSVR2-re elhozza, továbbá a Coatsink és az nDreams is valamit az új headsetre hegeszt.

Aztán a Twitteren a VentureBeatnek író Jeff Grubb azt írta, hogy szerinte a State of Playen fog sort keríteni a Capcom a Street Fighter 6 bemutatására, ugyanis az előző rész is PlayStation 4-re és PC-re jött ki, és mivel a Capcom egy külsős partnerként kezelhető, logikus lenne, ha a japán kiadó itt mutatna meg többet a verekedős játékából, aminek logóját mondjuk ki, összecsapták.

Mindez persze még nem hivatalos, kivéve azt, hogy a State of Play június 3-án nulla órakor kezdődik, tehát másodikán érdemes lesz tovább fenn maradni. (Vagy nem. Az alvás hasznos.)

Forrás: WCCFTech, PSU

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu