A PlayStation véletlenül elhintette volna a PSVR 2 megjelenési dátumát?!

TECH HÍREK – Egy, a State of Play-en bemutatott játékból talán megtudhattuk, hogy mikorra várható a PlayStation új virtuális valóság eszköze.

 

 

A Sony PlayStation tegnapelőtti State of Play eseménye mindenféle PS4 és PS5 játékokkal kapcsolatos híreket hagyott ránk, de fontos bejelentésekkel szolgált a PSVR 2-ről, a márka új virtuális valóság eszközéről is. Ezek egyikben ugyanakkor található egy olyan részlet, amit a közösség nem hagyott figyelmen kívül.

A The Walking Dead: Saints and Sinners – Chapter 2: Retribution bejelentésére gondolunk, amely a Sony virtuális valóság masinájára készült.

A horror folytatását egy trailerrel leplezték le, de a hivatalos PlayStation blogon olyan extra információk is megjelentek, amelyek megerősíthették a PSVR 2 megjelenési dátumát, bár ez egy olyan részlet, amit mindig érdemes fenntartásokkal kezelni.

 

Spekulációk a 2023-as megjelenésről

 

Arról van szó, hogy ez a második fejezet nem csak az új VR headsetre jelenik meg, hanem a Sony első szemüvegére is érkezik majd. Hogy mi a lényeg? Hogy a megjelenési dátumok eltérnek a két eszközön, pontosítva, hogy a PSVR 2-n valamikor 2023-ban, míg a PS4-re 2022 végén érkezik.

A különbségtétel okait nem magyarázták meg, így sok felhasználó úgy értelmezi, hogy az egyetlen ok az, hogy a PlayStation VR2 2022 végén még nem kerül piacra. A szóban forgó cím a PlayStation-ön kívül más eszközökre is megjelenik, és ott is ezt az évet tartja megjelenési ablaknak, ami megerősíti az elméletet.

Amíg várjuk, hogy ez a nyom végül megerősíti-e a Sony új virtuális valóságának megjelenési dátumát, addig más játékokról is bejelentették, hogy a jövőben érkeznek a platformra. A Resident Evil Village például kizárólag PS5 VR-en lesz játszható, míg a No Man’s Sky is kap egy teljesen megújult változatot.

Forrás: PlayStation.Blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu