Commandos 3 HD Remaster: irány a II. világháború [VIDEO]

A Kalypso Media és a Raylight Games egy közel 19 éves játéknak ad új köntöst.

 

A Commandos 3: Destination Berlin PC-re 2003. október 14-én jött ki, de most konzolos verzió is készül, sőt, fizikai kiadásban is elérhetővé válik a HD-s arcfelújítás ebből a valós idejű stratégiából. A játék Steam-oldala szerint a játékban Európa könyörtelen harcmezein kell átküzdenünk magunkat a II. világháborúban. Sztálingrádtól egyenesen Berlinig kell eljutnunk (nem véletlenül volt Destination Berlin az eredeti kiadás alcíme), úgyhogy az utolsó pillanatig harcolni kell a Harmadik Birodalom ellen. Eközben be kell vetnünk a normandiai partraszállás (angolul D-Day) során is (!) a tapasztalatunkat.

A Commandos 3 felújított verziójában is egy hírhedt különleges alakulatot kell a háború során a frontvonal mögött sikerre vezetni, de ezúttal a szövetségeseket nagyobb felbontásban, jobb kezelhetőséggel és felújított kezelőfelülettel vihetjük győzelemre. A Commandos 3 HD Remaster átdolgozott 3D-s modelleket, nulláról újraépített textúrákat, jobb kezelhetőséget, kifinomult kezelőfelületet, a kezdőknek nagy segítséget nyújtó tutorialokat és tippeket is magával hoz.

A Green Beret, Sapper, Sniper, Diver, Spy és Thief (magyarul kb. különleges alakulatba tartozó katona, szabotőr, mesterlövész, búvár, kém és tolvaj) mind kifejezetten tapasztalt a saját szakterületén, így mindenkinél érdemes átgondolni, hogy kinek milyen utasítást adunk. A kiképző tábortól a tizenkét küldetésen át átélhetjük a történelmet három fontosabb frontvonalon is (Sztálingrád, Közép-Európa, Normandia). Az előző két részhez képest több részletesség és akció vár ránk, multiplayerben pedig Deathmatch és Collect the Flag (CTF, capture-the-flag, zászlóért zajló harc) módokban 2-8 játékos küzdhet egymás ellen.

A Commandos 3 HD Remaster szeptemberben jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re digitálisan, a fizikai kiadás pedig októberben jön. Értelemszerűen a PlayStation 5/Xbox Series páros is futtathatja a játékot, de a(z Xbox) Game Passon is fel fog bukkanni a felújítás, így az előfizetőknek nem kell nagyon messze menniük, hogy kipróbálhassák az ősz folyamán.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu