Lassan csak elkezdik a Sherlock Holmes 3-at, amelyhez egy nagy név is csatlakozhat!

MOZI HÍREK – Robert Downey Jr. szerint minden rendben, a Sherlock Holmes 3 rendezője is optimista, és pletykák keringenek arról, hogy Johnny Deep feltűnik a franchise-ban.

 

 

Nem túlzás kijelenteni, hogy a Sherlock Holmes 3-at – vagyis Robert Downey Jr. visszatérését egyik legikonikusabb szerepébe – igencsak várja a közönség. Már 11 éve, hogy Downey és Jude Law utoljára feltűntek a franchise-ban. A 2011-es Sherlock Holmes: Árnyjáték befejezése alapján a nézők joggal számíthattak a folytatásra.

Az év elején Downey-t megkérdezték Sean Hayes és Dr. Priyanka Wali Hypochondriactor című podcastjében, hogy készül-e Sherlock Holmes 3. A színész azt válaszolta, hogy „Minden készül”, és hogy szívesen dolgozna újra együtt Jude Law-val. A Collidernek adott interjújában a film rendezője, Dexter Fletcher optimizmusát fejezte ki a harmadik rész elkészülésével kapcsolatban, de elismerte, hogy nincs határozott időzítése vagy friss információja a film státuszáról, hozzátéve:

„A világjárvány kisiklatta, de szerintem el fog készülni. Szerintem el kell készülnie.”

„Sajnos nem tudom, hogy mi ennek az idővonala, de szerintem meg kell, hogy legyen. Ez fantasztikus. Szerintem ez arról szól, hogy a megfelelő emberek a megfelelő helyen, a megfelelő időben vannak. Szerintem erről van szó. Ez a sors egyik kegyetlen fordulata, amikor a világjárvány lecsapott, és ez szétszórta az embereket szerte a világban. De tudom, hogy sokan hatalmas étvággyal várják, és biztos vagyok benne, hogy vannak mások is, akik nagyon szívesen megcsinálnák. Úgy gondolom, hogy ennek így kell lennie, mert ez zseniális. Nagyon remélem.”

A Susan és Robert Downey Jr. által alapított Team Downey produkciós cég már két Sherlock Holmes-sorozaton dolgozik együtt az HBO Max-szal. A házaspár a sorozatok executive producere lesz, mindegyik sorozatban egy-egy új karaktert mutatnak be, aki a cselekmény középpontjában áll majd. Hogy gonosztevők vagy szövetségesek lesznek-e, még nem tudni.

Eközben 2020 óta pletykálnak arról, hogy Downey közeli cimboráját, Johnny Deppet is be akarja vonni a franchise-ba, főleg, hogy az elmúlt években a karrierje parkolópályára került.

Downey volt az egyik első, aki gratulált Deppnek a rágalmazási per megnyeréséhez, és a Sherlock Holmes-színész képviselője megerősítette, hogy az esküdtszék döntése után a két színész találkozott egymással. Feltűnése a Sherlock Holmes 3-ban minden bizonnyal nagy izgalomba hozná a rajongókat. Drukkoljatok!

Forrás: NME, SlashFilm

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu