Lehet, hogy a Thor: Szerelem és mennydörgés lesz Chris Hemsworth utolsó Marvel-mozija?! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Hiába, még az istenek sem élhetnek örökké az MCU-ban, és Chris Hemsworth utalt arra, hogy a Thor: Szerelem és mennydörgés után lejárhat az ideje a szerepben.

 

 

Miután három szólófilmben és négy Bosszúállók-moziban szerepelt, azt hihetnénk, hogy Chris Hemsworth számára Thor eljátszása a világ legkönnyebb munkája lehet. Egy nemrég adott interjúban azonban a színész elmondta, hogy minden alkalommal, amikor eljátssza a szerepet, valamilyen módon újra fel kell találnia a Mennydörgés Istenét, hogy a közönség ne unja meg őt. Mivel a Thor: Szerelem és mennydörgés már a nyolcadik filmje, Hemsworth kezd arra gondolni, hogy talán lassan véget ér az ideje az MCU-ban.

A Marvel Moziverzumban még mindig szereplő kevés eredeti Bosszúállók egyikeként Chris Hemsworth az elmúlt évtizedben rengeteget fejlődött a karaktere.

A Thor és a Thor: Sötét világ című filmek közepes eredményeitől a bombasztikus Thor: Ragnarökig Thor mindig is a rajongók kedvence volt. Úgy tűnik, ez a legújabb kiruccanásában is folytatódik, amelyben a Ragnarok csapatának nagy része újra együtt lesz, Natalie Portman pedig Jane Foster/The Mighty Thor szerepében tér vissza. Hemsworth számára azonban a franchise jövője nagyon is ismeretlen. Ahogy a Wirednek nyilatkozott:

„Nos, az utolsó [Marvel-film], amit forgattam, a Thor: Szerelem és mennydörgés volt, és lehet, hogy általában ez lesz az utolsó Marvel-filmem, nem tudom.”

„Vad, szórakoztató és őrült élmény volt, mint minden Taika Waititi-film. Már tíz, tizenegy éve játszom ezt a karaktert, és minden alkalommal új és izgalmas volt, és ez sem volt kivétel ez alól. Nagyon frissnek tűnt, és olyan érzés volt, mintha valami olyasmit próbáltunk volna ki, amit eddig még nem próbáltunk. Taika szavaival élve, szerintem egy őrült, vad, romantikus vígjáték volt, ami az űrben játszódik… Imádom Thor szerepét játszani – sok-sok éven át játszottam, és továbbra is ezt tenném, ha az emberek ezt akarnák. A legnagyobb kihívás Thor eljátszásában az, hogy minden alkalommal újra feltaláld, és ne legyen kiszámítható a közönség számára, és ne legyen olyan, amit már láttak korábban… És ez kihívás, de a szórakozás része.”

Bár a negyedik fázis néhány filmje nem rendelkezik tökéletesen meghatározott idővonallal, a Thor: Szerelem és mennydörgés rögtön a Bosszúállók befejezése után éri a Mennydörgés Istenét, miután stoppolt a Galaxis Őrzőivel a Végjáték után. A szuperhősködést maga mögött hagyni akaró Thor a film elején úgy tűnik, hogy „megtalálja önmagát”, de hamarosan visszarántja a harcba Gorr, az Istenek Mészárosának érkezése, egy félelmetes új fenyegetés, akit Christian Bale alakít.

Hogy hova jut Thor a film végére, az majd július 7-én, a mozikban derül ki, de az utóbbi időben sok régi motoros adta tovább a fáklyát, vagy beszélt arról, hogy hamarosan megteszi.

Mark Ruffalo, Jeremy Renner és Tom Hiddleston mind arról beszéltek, hogy már nem tudják túl sokáig tudják vinni a karaktereiket, mielőtt átadják őket egy új generációnak és színészeknek. Bár ez a jelek szerint már elkezdődött Kate Bishop és a készülő She-Hulk-sorozat bemutatásával, nem tudni, mikor adja át Thor is az MCU-ban betöltött szerepét valaki újnak.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu