Breaking (Bad): lehet, hogy Walt és Jesse a Better Call Saul több epizódjában is feltűnik?!

MOZI HÍREK – Bob Odenkirk elhintette, hogy Bryan Cranston és Aaron Paul megjelenése a Better Call Saul utolsó epizódjaiban több lesz, mint egy kikacsintós cameo.

 

 

Már csak hat epizód van hátra a Better Call Saulból, és mivel már bejelentették, hogy Walter White és Jesse Pinkman is feltűnik a 6. évadban, a rajongók tudják, hogy Bryan Cranston és Aaron Paul felbukkanására számíthatnak az utolsó epizódokban. Az előzménysorozat első öt évada során a Breaking Bad különböző szereplői különböző minőségben tűntek fel. Az olyan karakterek, mint Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks) és Gus Fring (Giancarlo Esposito) főszereplők, míg mások, mint Hank Schraeder (Dean Norris), Lydia Rodarte-Quayle (Laura Fraser) és Gale Boetticher (David Costabile) ritkább cameókban szerepeltek.

Walt és Jesse azonban eddig egyszer sem lépett át a Breaking Bad előzménysorozatába.

A 6. évad előtt bejelentették, hogy a karakterek valóban visszatérnek, de egyelőre nem tudni, mekkora szerepet kapnak az utolsó epizódokban. A Metro közvetítésével a Saul Goodmant alakító Bob Odenkirk azóta elárulta, hogy a rajongók nem csak egyszer fogják látni ezeket a szeretett karaktereket: úgy tűnik, hogy több jelenet is lesz a termékeny metamfetamin-főzőkkel. Ahogy Odenkirk mondta a pillanatról:

„[Ezt] annyira jó volt. Látni Bryant és Aaront Waltot és Jesse-t játszani… Nem csak egyszer… és nagyszerű volt.”

A rajongók kíváncsian várják, mi lesz a folytatás, amikor a jövő hónapban érkezik az évadközi premier. Odenkirk nem árulhat el spoilereket, de függetlenül attól, hogy hogyan ér véget a története, a színész érzelmesnek találta a karaktertől való búcsút.

„Nos, tudom, mi fog történni. Nem mondhatom el. Ha elmondanám, hogy hol van ma, akkor tudnátok… De szomorú, hogy elmegy. A szívemben még mindig él, és majd meglátjátok, mi történik a következő néhány epizódban. Majd meglátod…”

Ez a szerep nagyon különleges volt Bob Odenkirk számára. Bár a Breaking Bad és a Better Call Saul című filmekben Saul Goodman szerepének eljátszása lehetővé tette számára, hogy elmélyedjen a drámaibb színészi játékban, azt is nagyra értékeli, hogy a karaktere következetesen komikus megkönnyebbülést hozott ebbe az univerzumba.

Ez lehetővé teszi Odenkirk számára, hogy mindkét világból a legjobbat kapja, és ez egy olyan szerep, amely miatt Saul nagyon különbözik minden más karaktertől, amelyet a veterán színész eddig alakított. Odenkirk szerencsésnek érzi magát, hogy megkapta a szerepet, és azt mondja, „nem érdemli meg” ezt a különleges figyelmet, ami a Better Call Saulban rá irányult.

„A változatosság. A karakter változatossága. Tiszta komédiát játszhatok, majd két oldallal később intenzív drámát.”

„Az egész keveredik egymással. Soha nem lesz olyan szerep, amiben ekkora dinamikai skála van. Nagyon szerencsés voltam. Nem érdemeltem meg!”

A rajongók persze nem értenek egyet ezzel az értékeléssel, hiszen Odenkirk fenomenálisan alakította Saul Goodmant. Az AMC nemrégiben kezdte el a promóciós kampányát, hogy Odenkirket Emmy-díjra jelöljék a sorozat utolsó évadáért. A rajongók láthatják, hogyan ér véget a történet, amikor a Better Call Saul július 11-én új epizódokkal tér vissza az AMC-n és az AMC+-on.

Forrás: Metro

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu