John Cena mindig megkapja, amit akar – főleg, ha új Metroid-játékot kér a Nintendótól…

Egy friss jelentésből kiderül, hogy John Cena egyszer egy új 2D-s Metroid játékot kért a Nintendótól, aminek eredményeként a megjelenéskor elküldtek neki a Metroid Dread-et.

 

 

Érdekes módon John Cenának ismert kapcsolata van a Nintendóval – több Nintendo Switch-reklámban is szerepelt. Úgy tűnik, ő is nagy Metroid-rajongó, hiszen a megjelenéskor ajándékba kapta a Big N-től a Metroid Dread-et.

2017-ben Cena számos Switch-reklámban szerepelt, rendezvényeken jelent meg, és még sok másban is.

Most a Giant Bomb kreatív igazgatója, Dan Ryckert szerint Cena nem csak arcként jelent meg. Egy konkrét reklám forgatása közben állítólag egy vadonatúj 2D-s Metroid játékot kért a Nintendótól. Sok rajongó visszhangozta ezeket az érzéseket, még ha nem is tudták, hogy John Cena osztotta őket, és ezekre a kérésekre a 2021-es Metroid Dreaddel válaszoltak.

Amikor megjelent, négy évvel Cena reklámban eltöltött ideje és kérése után, a Nintendo állítólag küldött a profi pankrátornak egy ingyenes példányt a Metroid Dreadből. John Cena csapata állítólag azt is válaszolta, hogy „John imádja”. Valóban, a Metroid Dread kiváló kritikákat kapott és jól fogyott, és vitathatatlanul a sorozat egyik legjobb 2D-s játéka. Ezt a jelentést a Nintendo Minute társ-műsorvezetője, Krysta Yang is megerősítette, aki jelen volt a forgatáson, és elmondta, hogy John Cena valóban nagy Metroid-rajongó.

A Metroid Dread megjelenése óta eltelt idő alatt két új nehézségi móddal, valamint egy új Boss Rush móddal bővült.

Több is lehetséges, de végső soron úgy tűnik, hogy a franchise készül a jövőjére. A Metroid Prime 4 fejlesztésének története nem éppen szívderítő, de a rajongók valamikor a következő években csak kézbe vehetik végre. Sőt, a pletykák szerint valamikor idén egy Metroid Prime Remastered is megjelenik.

Összességében a Metroid Dread egy lépés lehet Samus számára a jó irányba, de mivel a Nintendo folyamatosan nyomul előre a 3D-s játékokkal, nem felejtheti el, hogy sok rajongó, mint például John Cena, a 2D-s játékokat is szereti.

Forrás: GoNintendo, NintendoLife

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu