Kiszivárogtak a Call of Duty: Modern Warfare II béta időpontjai

Ismételten a PlayStation-konzollal rendelkezők számíthatnak plusz játékidőre.

 

Az Activision Blizzard eddig nem nagyon akart beszélni a Call of Duty: Modern Warfare II-ről, de ilyen-olyan módon hallani lehetett már róla, hogy ezt a felvonást is ki lehet próbálni majd a megjelenés előtt. Például volt egy Amazonos listázás, ami az augusztusi időszakot tette meg bétának, de most egy másik forrásból jöttek részletek, amik sokkal htelesebbnek tűnnek.

Ralph Valve a Call of Duty-val kapcsolatban megbízhatónak tűnik, és a Call of Duty: Modern Warfare II béta időpontjairól írt a minap. Nos, az augusztusi időpontban ne is reménykedjünk, az valóban túlzottan korai lesz. A szivárgás szerint a PlayStation 4-gyel és/vagy PlayStation 5-tel rendelkezők megint lépéselőnyben lesznek. Aki előrendeli a játékot, szeptember 15-én és 16-án már játszhat, de a nyílt béta sem marad el: ez szeptember 17-étől 19-éig tart ez az időszak.

A második hétvége már cross-play bétát kínál, így a PC-n, Xbox Seriesen és Xbox One-on játszó rajongók is nekiülhetnek a próbakörnek. Először itt is az előrendelők kezdhetnek korábban. nekik szeptember 22-e és 23-a lesz a két kitűzött nap. A nyílt béta, ahol már mind az öt platform egymásnak eshet előrendelés nélkül, a szivárgás szerint szeptember 24-étől 26-áig fog tartani. Ralph Valve szerint augusztusban is lesz valami a Call of Duty: Modern Warfare II körül. Új játékmenetet fog belőle mutatni az Activision Blizzard és az Infinity Ward, továbbá néhány meglepetés lehet. Itt talán a régóta pletykált sandbox módra, a DMZ-re kell gondolni.

Mindez persze még nem hivatalos, de mivel az illető a témában jártasnak nevezhető, talán érdemes komolyan gondolni. Ami viszont fix, az a játék megjelenési dátuma: a Call of Duty: Modern Warfare II október 28-án érkezik PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (nem csak a Battle.neten, hanem a Steamen is ott lesz!), PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu