Régen várt játékhoz kapcsolódik az első Nintendo Switch OLED Special Edition! [VIDEO]

A Nintendo bemutatta első limitált kiadású crossover Nintendo Switch OLED-jét, amelynek témája egy közelgő nagy Switch-exkluzív megjelenés.

 

 

A Nintendo Switch több mint öt évvel a megjelenése után is hihetetlenül népszerű. Annak ellenére, hogy régóta keringenek pletykák arról, hogy a Nintendo dolgozik a Switch utódján, a Switch Pro-n, az egyetlen eddig szállított frissítés a Nintendo Switch OLED. Nem úgy tűnik, hogy ez egyhamar változni fog, mivel a Nintendo most bemutatta az első különleges kiadású Switch OLED-et, amelynek témája a 2022-es év egyik legjobban várt exkluzív játéka, a Splatoon 3.

Ahogy azt a Nintendo Switch-rajongók valószínűleg már tudják, a Splatoon 3 fejlesztés alatt áll, és szeptember 9-én jelenik meg.

Ez az év egyik legnagyobb Switch-exkluzív játékmegjelenése, és a Nintendo ezt az alkalmat egy különleges kiadású Switch OLED modellel ünnepli meg. A spéci konzol előlapján és hátulján szürke Splatoon 3 grafika, valamint neonzöld tintafröccs lesz látható. Maga a Switch egy pár Splatoon 3 Joy-Cont tartalmaz majd, egy zöldet és egy lilát, majd a konzol hátoldalán még több Splatoon 3 grafikát.

Az új Nintendo Switch modell árazása még nem ismert, de az augusztus 26-i megjelenését megerősítették. Ez értelemszerűen két héttel a Splatoon 3 megjelenése elé esik, gy aztán a játék – igencsak elítélhető módon – nem kapjuk meg a konzolhoz. A rajongóknak tehát előbb a speciális kiadású Splatoon 3 Nintendo Switchet kell majd beszerezniük, a játékot pedig később.

A standard Nintendo Switch OLED modell jelenleg kétféle színben, fehérben és feketében kapható. A fehér modellhez egy pár fehér Joy-Con jár, a fekete modellhez pedig egy pár neonvörös és kék Joy-Con. Ezek az OLED-konzolok 350 dollárért vásárolhatók meg, ami 50 dollárral több, mint a Switch konzol 300 dolláros normál változata, és 150 dollárral több, mint a 200 dolláros Switch Lite.

A Nintendo Switch OLED konzol nem az eredeti Nintendo Switch erősebb változata.

Mindkettő pontosan ugyanazokat a játékokat futtatja. A különbség annyi, hogy a Switch OLED 7 hüvelykes OLED-képernyővel rendelkezik, amely jobb vizuális minőséggel rendelkezik, mint a standard Switch 6,2 hüvelykes képernyője. Az OLED Switch emellett 64 GB belső memóriával rendelkezik, szemben a standard Switch 32 GB-jával.

A Nintendo különleges kiadású konzoljai már ritkaságszámba mennek, de ez az egyedi Splatoon 3 Switch OLED tökéletes frissítési lehetőségnek bizonyul a Splatoon imádói számára. Arra persze számítani kell, hogy korlátozott számban lesz kapható, hiszen ezek a különleges kiadású konzolok általában limitált mennyiségben készülnek és gyorsan elfogynak.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu