Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway: vajon mennyi pénz van ebben?

Ha csak egy Nickeoldeon Kart Racers jelent volna meg, azt mondanánk, hogy rendben van, egy Mario Kart-klón a rajzfilmcsatornának… de három?

 

A GameMill Entertainment kiadásában jön majd a játék, amit a Bamtang Games fejleszt. Az már fix, hogy cross-gen cím lesz, és mindegyik konzolon ott lesz, így legalább ebben a tekintetben nem lesz kimaradás (és mivel az ilyen, gyermekeknek szóló IP-k esetében a vizualitás nem mindig szokott forradalmian erős lenni, nem csoda, hogy a Nintendo Switchre is rá tudták kanyarítani a játékot).

A Nickelodeon Kart Racers legújabb része a nulláról lett újraépítve és újraképzelve, állítja a GameMill Entertainment sajtóközleménye. Több mint negyven ikonikus karakter lesz a játékban teljes szinkronnal. Ők driftelni, csúszni és boostolni fognak a legendás Nickelodeon-műsorok által inspirált pályákon (Spongyabob Kockanadrág, Tini Nindzsa Teknőcök, Avatár: Aang legendája, ezt a háromat említették meg).

A gokartunkat vagy biciklinket át lehet alakítani vízen is közlekedni képes járművekké, hogy új területekre juthassunk el (ez véletlenül sem a Mario Kart 8-at juttatja az eszünkbe, á, dehogy). A testreszabhatóság esetében is új szintet ígérnek. A járművünket átfesthetjük, plusz új alkatrészeket tehetünk rá, és állítólag több milliónyi kombináció lesz ennek a végeredménye. A csapatunk sem elhanyagolandó: kilencven csapattag közül választhatunk, hogy a játékstílusunknak megfelelő különleges képességeket biztosíthassanak a harminchat, löttyel megspékelt (a zöld lötty a Nickelodeon eleme volt már a nyolcvanas években is) pályán. Ezeket osztott képernyős helyi vagy online multiplayer során is játszhatjuk.

Ahogy írtuk, a Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway cross-gen játék lesz, így a PlayStation 5, az Xbox Series, továbbá a PC (Steam) hármasa mellett PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switch-en is láthatjuk majd. Még nem tudjuk, hogy pontosan mikortól, ugyanis a kiadó közleménye szerint valamikor ősszel fog megjelenni, és rajongókon kívül sok figyelmet nem is fog nagyon kapni.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu