Meet Your Maker: belső nézetes építés és támadás a Dead by Daylight csapatától [VIDEO]

A Behaviour Interactive egy kissé meglepő, ráadásul cross-gen játékot jelentett be.

 

A Meet Your Maker egy posztapokaliptikus, belső nézetes építő és támadásra építkező játék lesz, ahol minden pályát a játékosok terveznek. Válthatunk a pályatervezői, illetve a támadói poszt között. Előbbiként komoly, labirintushoz hasonló előörsöket (Outpost) tervezhetünk tele csapdákkal és őrökkel, de támadóként kidolgozott, gyors tempójú harcokban vehetünk részt, és itt a többi játékos előörsén küzdhetjük át magunkat.

A történet szerint mi a Kiméra őrzője leszünk: ez egy élő kísérlet, ami utolsó, kétségbeesett próbálkozásként született, hogy megmentse a Földön az életet. A Kiméra evolúciójához szükséges tiszta genetikus anyagért (Genmatért) indulnak a harcok. Építsük és erősítsük meg az előörsöket, majd szálljuk meg a többi játékosét is, hogy több Genmat lehessen a birtokunkban. Ehhez adaptálni kell magunkat.

A mi épületünk legyen tele csapdákkal, hogy a többi játékos belehaljon. Több testreszabható blokk, csapda és őr áll rendelkezésünkre, és az őröknek előre meg lehet adni az útvonalat az innovatív mesterséges intelligencia-rögzítő rendszerrel. Ha a többiek belehalnak a csapdáinkba, jutalmat kapunk, és akik túlélnek mindent, meg tudják mutatni, hogy hol kell erősítenünk, hogy az előremenetelünk ne álljon meg.

A többi játékos építményeiből szerezzük meg a Genmatot, és jussunk ki élve. A megfelelő loadoutot (közelharcra, messzire, illetve védekezésre szánt felszerelésekkel), a perkeket és a fogyasztható tárgyakat kiválasztva a játékstílusunknak megfelelően játszhatunk. Minden halállal új stratégiát dolgozzunk ki. A többi játékos előörsét akár kooperatívan, egy barátunkkal is megtehetjük, és a visszajátszásokból megtudhatjuk, hogy nálunk hol, ki halt meg. Az alkotásunkat legjobban jellemző elismeréseket is begyűjthetjük a játékosoktól. A Social Raid menüből a barátainkat és a kedvenc építőinket pillanatok alatt megtalálhatjuk.

Aszinkron lesz a játékmenet; az építményünkkel kísérletezhetünk, és a pályatervezés is belső nézetes lesz. Kozmetikusan testre lehet szabni a mi kis helyszínünket, ami az égbe, vagy a föld alá is mehet. A személyiség mellé figyelemelterelést is tehetünk. Adjunk a Kiméránknak és az öt tanácsadónknak Genmatot, hogy több csapdát, fegyvert, őrt és felszerelést kaphassunk. A lényeg az lesz, hogy élményt tervezzünk.

A Meet Your Maker augusztus 23-án induló PC-s zárt játéktesztjére itt jelentkezhetünk. A játék 2023-ban jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam), PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu