A Sony tudni szeretné, hogy megvennél-e egy PlayStation márkájú NFT-t

A kutatást az EVO 2022-en végzik.

 

A játékok és az NFT nem férnek össze, és ez már egyértelmű. De egyes cégek még mindig ragaszkodnak hozzá, még azok is, akik azt mondták, hogy nem szórakoznak vele . A PlayStation , az egyik ilyen cég, felmérést készít a már zajló EVO 2022 résztvevői körében , hogy milyen NFT-t szeretnének vásárolni.

Egy @snorlaxownz nevű Twitter felhasználó tweetelte a kapott felmérést. A „Mit gyűjtesz a legtöbbet?” kérdéssel, majd a következő leírással: „Az alábbi NFT-k/digitális gyűjtemények közül melyiket vennéd meg a legszívesebben?”.

A felmérés a következő válaszlehetőségeket adja meg: „EVO által fémjelzett”, „Kedvenc zenei előadók”, „Kedvenc Esports-játékosok/csapatok”, „PlayStation-tárgyak” és „Kedvenc játékkarakterek”. PlayStation, ahogy a képen is láthatjuk.

Nem lenne újdonság, ha azt mondanánk, hogy a reakciók erre a tweetre gyakorlatilag egyöntetűen negatívak. Ahogy itt maga a Twitter-felhasználó mutatja , a Sony, amely most már az EVO tulajdonosa , egy „PlayStation 2022 Quest” nevű mini eseményt tart, amely egy exkluzív pólóval jutalmazza azt, aki a QR-kód leolvasásával ki akar merészkedni.

 

A Sony biztosította, hogy nem NFT-t árulni

 

A múlt hónapban a Sony bejelentette a PlayStation Star , egy jutalomprogramot, amely „digitális gyűjtőeszközöket” ígér, amelyek a karakterek figuráitól kezdve a franchise történetének ikonikus eszközeiig mindent képviselnek. A fogadtatás nem volt pozitív, mivel sokan azt hitték, hogy ezek NFT-k.

Nem sokkal később a vállalat reklámért felelős alelnöke, Gren Chen azt mondta, hogy „ezek biztosan nem NFT-k. Határozottan nem”. „Nem lehet őket elcserélni vagy eladni. Nem használnak semmilyen blokklánc technológiát, és biztosan nem használnak NFT-ket” – mondta a Washington Postnak.

„Tényleg úgy érezzük, hogy ez a legjobb időpont egy ilyen program elindítására, a legegészségesebb játékosbázis szempontjából. A PlayStation 5 nyilvánvalóan hatalmas siker, és szerettünk volna valami olyasmit tenni, ami tiszteleg és ünnepli a PlayStation történelmét. és most van a legjobb alkalom erre” – mondta akkor Chen.

Forrás: PlayStation LifeStyle

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu