The Last of Us: Part 1: fejlettebb grafikát, AI-t és még jobb honosítást ígérnek a fejlesztők [VIDEO]

Első körben a The Last of Us: Part 1 spanyol verzióját csodálhattuk meg, a Naughty Dog csapatának kommentárjával kísérve.

 

 

Amint egy ideje már tudjuk, a Naughty Dog a The Last of Us remake-jét készíti, amely hivatalosan The Last of Us: Part 1 néven fut, és azt ígéri, hogy a PS5 és a PC teljesítményének köszönhetően jelentősen javul az eredeti játék grafikája. Nem sokkal később a PlayStation kiadta az első hivatalos angol nyelvű gameplay-t, amely a fejlesztők kommentárjaival egészíti ki a felvételeket.

A remake javítja az arcanimációt és a mesterséges intelligenciát, valamint akadálymentesítési lehetőségeket vezet be.

Most a japán márka hasonló lépésre szánta el magát, és ugyanezt a videót spanyol hangokkal is bemutatja, így könnyebbé teszi a kommunikációt azokkal a játékosokkal, akik nem értették az angol változatot. Ígéretük szerint további honosított verziókra is számíthatunk, bár arról egyelőre nincs hír, hogy a magyar szinkronhangokkal is elkészülne a játék. Mindezek után a Naughty Dog tagjai néhány nagyon fontos információval szolgálnak a The Last of Us: Part 1 grafikai változásairól, amelyekben külön figyelmet fordítanak a karakterek arcanimációjára.

Ezen túlmenően érdemes megjegyezni, hogy ez a videó arra is szolgál, hogy rávilágítson a The Last of Us: Part 1 néhány fontos újítására, köztük a realisztikusabb mesterséges intelligenciára, a több mint 60 hozzáférési lehetőségre, az állandó halál módra és – nem meglepő módon – a DualSense kontroller egyedi funkcióira.

Emellett a videó megerősíti, hogy a remake natív 4K felbontásban és 30 FPS-sel, illetve dinamikus 4K-val és 60 FPS-sel lesz játszható.

A továbbfejlesztett kalandhoz szeptember 2-tól, a The Last of Us: Part 1 PS5-ös megjelenési dátumától férhetünk hozzá. Ez a bejelentés nem győzött meg minden PlayStation-játékost, hiszen sokan állítják, hogy a PS3-as verzióhoz képest nincsenek jelentős különbségek. A Naughty Dog azonban úgy védi a címet, mintha ez lenne a legfontosabb projekt, amin valaha is dolgoztak…

Forrás: ExportsExtras

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu