Egyszerűbb lett a DOOM és a Quake korábbi játékainak Steames jelenléte

Az id Software a QuakeCon kapcsán könnyebben áttekinthetővé teszi a régebbi játékainak elérhetőségét a Valve digitális felületén.

 

A stúdió a Steamen írta, hogy miképp lesz egyszerűbb, és a nem mindennel rendelkező játékosoknak több tartalmú a DOOM és a Quake múltja Gabe Newellék digitális boltjában. Az első DOOM Ultimate DOOM helyett DOOM (1993) néven fut majd, de más változás nincs. Ezzel is megkülönböztethető marad a 2016-os reboottól. A DOOM II már kicsit bonyolultabb. A DOOM II (Enhanced), a Master Levels for DOOM II és a Final DOOM egyetlen pakkban lesz elérhető, ha a Steamen a DOOM II-t látjuk (ezek külön indíthatóak lesznek).

A DOOM 3 esetében az alapjáték és a DOOM 3: BFG Edition olvad össze eggyé. Ha az egyik megvan és a másik nincs, mindkettő a miénk lesz, sőt, ha az alapjáték fel van telepítve, pluszban megkapjuk a DOOM 3: Resurrection of Evil kiegészítőt (külön telepíthetőek). A Quake II magába foglalja az alapjátékot, illetve a The Reckoning és a Ground Zero kiegészítőket, a Quake III Arena és a Quake III Team Arena is egy csomag része lesz (ezek külön telepíthetőek).

A DOOM Classic Complete Bundle helyét átveszi a DOOM Classic Bundle, amiben a DOOM (1993), a DOOM II, a DOOM 3, továbbá a DOOM 64 is a miénk lehet, a DOOM Franchise bundle pedig tovább bővít a DOOM (2016)-tal és a DOOM Eternal Deluxe Editionnel. A Quake Franchise Bundle pedig a Quake, Quake II, Quake III Arena, Quake Live, Quake 4 pakkot foglalja magába.

Végezetül pedig több dolog is eltűnik a Steam listázásából (a könyvtárunkban megmaradnak, de leírjuk, hogy hol mi indul el): a Quake II Demo, a Quake III Arena Demo, és a Quake III Team Arena Demo eltűnik; a Quake III Team Arena értelemszerűen az új Quake III Arena pakk része lesz. A Final DOOM és a Master Levels for DOOM II az új DOOM II-t indítja el. A Quake II Mission Pack: The Reckoning és a Quake II Mission Pack: Ground Zero csatlakozik a Quake II launcherhez. A DOOM 3: Resurrection of Evil és a DOOM 3: BFG Edition is az új DOOM 3-at telepíti fel. Akinek a BFG kiadás van meg, ingyen frissítést kap az új kiszerelésre.

Kényelmes és korrekt hozzáállás az id Software-től.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu