Lehetséges, hogy egy PlayStation-exkluzív cím érkezik a Game Passra?!

Úgy tűnik, hogy a Game Pass egy PlayStation konzol-exkluzív játékkal kecsegteti a felhasználókat.

 

 

Az Xbox Game Passhoz hozzáadott játékok túlnyomó többsége a PC Game Passba is bekerül, de természetesen vannak kivételek. Egyes esetekben vannak olyan játékok, amelyek csak a hagyományos Xbox-változatban érhetőek el, máskor pedig vannak olyan játékok, amelyek csak azok számára elérhetőek, akik előfizetnek a PC-s szolgáltatásra. Egy új pletyka szerint a PC Game Pass újabb exkluzivitást kaphat, esetleg egy PlayStation konzol exkluzív játék formájában.

Hideo Kojima Death Strandingja eredetileg 2019-ben jelent meg PlayStation 4 exkluzív címként.

Körülbelül egy évvel később a Death Stranding: Director’s Cut PlayStation 5 exkluzívként jelent meg, amely új funkciókat és játékmechanikákat vezetett be, valamint általános frissítést jelentett a játékhoz. Majd 2022 márciusában a Death Stranding: Director’s Cut utat tört magának PC-re, és úgy tűnik, hogy a játéknak ez a változata a közeljövőben a PC Game Passra is felkerülhet.

Erre a PC Game Pass Twitter-fiókja tett egy „apró” utalást, amely a profilképét ködös tájra változtatta. A fiók azzal hívta fel a figyelmet az új profilképére, hogy azt tweetelte: „néha jó megosztani egy ilyen tájképet”, így sokan azt feltételezték, hogy a fiók a szolgáltatás új címére utalhat. Úgy tűnik, a konszenzus szerint a kép a Death Stranding egyik screenshotja, bár vannak, akik szerint valójában a közelgő Xbox-kiadású játékokból, például a Hellblade 2-ből vagy a Starfieldből származik.

 

 

Remélhetőleg a Death Stranding valamikor idén megjelenik PlayStation 4-re. - Death Stranding: Nvidia DLSS 2.0

 

 

A Death Stranding eredetileg PlayStation kiadású volt, így egyes rajongók azonnal lehetetlennek minősíthetik a pletykát. Érdemes azonban kiemelni, hogy az 505 Games adta ki a Death Stranding PC-s verzióját, így értelemszerűen ez lehet az a kiskapu, ami a játékot a PC-s szolgáltatásra hozza. Nem mellesleg nem ez lenne az első eset, hogy a PlayStation engedélyezi, hogy egy általa birtokolt játék a szolgáltatásra kerüljön, hiszen ez történt az MLB The Show baseballjáték-sorozat legutóbbi darabjaival is.

Ha a PC Game Pass valóban a Death Stranding hozzáadásával kecsegtet, akkor leghamarabb a jövő hónapban érkezhet.

A Microsoft már bejelentette az Xbox Game Passra 2022 augusztusában érkező összes új játékot, és a Death Stranding nem szerepelt a listán. Ha azonban igazak a pletykák, akkor teljesen elképzelhető, hogy a játék a szeptemberi kínálat része lesz. Végső soron a Kojima-rajongóknak az a legjobb, ha visszafogják az elvárásaikat.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu